Sutien Victoria

Mai multe poze

Sutien Victoria
Cod produs: N84/ W84

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Sutienul pentru proteza de sân Victoria reproduce cu fidelitate profilul natural al sânului, oferind purtătoarei confort și contribuind la restabilirea echilibrului și încrederii în sine.


Se adaptează ușor, proteza de sân se introduce in buzunarul special din cupa sutienului, asigurând-vă siguranță și discreție.


Este disponibil pe mărimi, într-o mare varietate de modele, pentru a corespunde cât mai bine nevoilor și stilului de viață.

Descriere

Prezentare Sutien Victoria

Realizate din materiale de înaltă calitate pe baza unor tehnologii avansate, protezele de sân furnizate de firma Ortopedica reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului, oferind purtătoarei restabilirea echilibrului și încrederii în sine, asigurând un confort maxim.

Se adaptează ușor în cupa sutienului, prin introducerea în buzunarul acestuia.

Sunt disponibile pe mărimi, într-o mare varietate de modele, pentru a corespunde cât mai bine nevoilor și stilului de viață.

Un sutien potrivit trebuie să aibă următoarele caracteristici:

  • Bretele de umăr lejere, reglabile.
  • Contact elestic în jurul liniei gâtului zona centrală din faţă trebuie să fie înaltă acoperire totală a cupei o bună separare între cupe partea de sub braţ suficient de lată închidere la spate cu 2 sau 3 bride buzunare interioare din ţesătură moale de bumbac.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate