Susținători plantari - Talonete din silicon

Mai multe poze

Susținători plantari - Talonete din silicon
Cod produs: PL-750

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Talonete din silicon amortizează impactul in timpul mersului de planta, cat si de articulatiile de glezna, de genunchi și de șold, fiind eficace și în cazul pacienților supraponderali și au un bun efect de atenuare a solicitării picioarelor și în poziție verticală.

Descriere

Prezentare Susținători plantari - Talonete din silicon

Confecționați din silicon, material cu vasco-elasticitate ridicată, care amortizează impactul primit în timpul mersului de talpă, cât și de articulațiile de gleznă, de genunchi și de sold, fiind eficace și în cazul paciențiilor supraponderali și au un bun efect de atenuare a solicitărilor și în poziție ortostatică. Densitățile diferite ale acestora (zonele albastre sunt mai moi decât restul tălpii) reduc presiunea și determină o adaptare optimă la particularitățile anatomice ale piciorului.

Susținătorii plantari sunt prevăzuți cu pelote transversale și pot avea și pelote retrocapitale și/sau calcaneene. Unele modele sunt acoperite cu material textil hipoalergenic, cu efect împotriva transpirației.

Prin absența totală a toxicității siliconului, ortezele din gama Sofy - Plant sunt bine tolerate la nivelul pielii; de asemenea nu permit dezvoltarea bacteriilor, au o bună aderență la încălțăminte și sunt ușor de curățat (doar cu apa rece). Sustinători plantari întregi din silicon, cu inserții cu consistență moale pentru zonele metatarsiană și calcaneeană și cu pelotă transversală.

Măsurători: mărimea pantofului.

Mărimi:

  • 0/35-36;
  • 1/37-38;
  • 2/39-40;
  • 3/41-42;
  • 4/43-44;
  • 5/45-46;
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Aceste produse sunt în conformitate cu normele europene ale produselor medicale 93/42/CEE (RD. 1591/2009).

Folosirea produselor a fost testată (UNE EN ISO 14971) minimizându-se toate riscurile ce ar putea apărea.

Au fost efectuate toate testările în conformitate cu normele UNEEN ISO 22523 ale protezelor şi ortezelor.

Nu puneti produsul pe o ranã deschisã. Dacã apar iritatii, senzatii de disconfort sau circulatie proastã a sângelui, nu mai purtati produsul si imediat anuntati medicul dumneavoastrã.

Nu purtati produsul cel putin 3 sau 4 ore zilnic pentru a lãsa pielea sã respire. Noi recomandãm o compresie suportabilã, pentru cã o compresie excesivã sau una slabã poate duce la întreruperea circulatiei sângelui. tineti departe de orice sursã de cãldurã.

Notã: dacã purtati pantofi din piele vã recomandãm sã pulverizati în interiorul încãltãmintei un produs de impermeabilizare.


Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Plimbari fara dureri
Eu mi le-am cumparat si sunt foarte multumita. In prima faza le-am achizitionat pe cele doar pentru calcai, insa eu am dureri si in partea din fata a talpii. Acestea mi se potrivesc foarte bine Recenzia lui MonicaTurda / (Postat la data 04.12.2015)
Produse asociate