ORTOPEDICA
SPECIALIȘTI IN SOLUȚII DE MERS ȘI SPATE

COMPENSARE CAS

Susținători plantari PREMIUM pentru utilizare zilnică

Mai multe poze

Susținători plantari PREMIUM pentru utilizare zilnică
Cod produs: 9Omi01_TermoU

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Talonetele Premium pentru utilizare zilnică se pot folosi pentru toate tipurile de pantofi, susținând bolta plantară și prevenirea bășicilor și a oboselii picioarelor, ușurând mersul.


Se confecţionează numai pe măsură individuală.


Vă rugăm să vizitați cel mai apropiat magazin Ortopedica pentru mai multe detalii sau lăsați-ne un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Susținători plantari PREMIUM pentru utilizare zilnică

Se recomandă pentru: toate tipurile de pantofi de stradă, susţinerea optimă a boltei plantare, prevenirea băşicilor şi a oboselii.

Favorizează echilibrul static si dinamic, stimulează circulaţia venoasă, uşurează mersul și amortizarea şocurilor în zona calcaneană.

Componente - Avantaje :

  • Thermotech + Micro diamond - Strat de ranforsare rășină poliesterică și microfibră acoperită cu un strat de poliuretan - oferă rigiditate și stabilitate talonetei
  •  Noene - Strat zonă calcaneană elastomer vibro-absorbant - absoarbe 94-98% din unda de șoc la contactul cu solul, reduce solicitările asupra articulației piciorului în zona călcâiului.
  • Thermoflex + Micro diamond - Rășină poliesterică și microfibră acoperită cu un strat de poliuretan - conferă stabilitate și suport talonetei, microfibra crește rezistența mecanică a rășinii sub antepicior.
  • Microfibră.
  • Strat de acoperire, negru, de calitate superioara: 46% poliamidă, 54% poliuretan – subțire, moale, rezistent, confortabil, poate fi spălat cu ușurință.

Se confecţionează pe măsură individuală.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate