Susținători plantari pentru picior diabetic și ulcer plantar

Mai multe poze

Susținători plantari pentru picior diabetic și ulcer plantar
Cod produs: PANW

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Susținătorii plantari pentru picior diabetic vă vor ajuta la reducerea considerabilă a durerii de picioare, calmând și reducând zonele de presiune.


Talonetele redistribuie greutatea corporală și acționează ca un amortizor și un arc de sprijin, reducând durerile asociate cu activitățile de zi cu zi și ajutând în același timp în procesul de refacere a ulcerațiilor.


Se pot purta imediat după operație.

Descriere

Prezentare Susținători plantari pentru picior diabetic și ulcer plantar

Susținători plantari pentru picior diabetic și ulcer plantar) PANW.

Caracteristici:

 • Compus dintr-o bază de velur, cu o bandă Velcro pe care este atașat un brant format din uretan hexagonal (EVA) celule de 10 mm grosime, materiale, a căror funcție este de a calma și de a reduce zonele de presiune.
 • Căptușeală Poron care oferă flexibilitate și capacitatea de a absorbi sarcini și impact.

Funcții:

 • Celulele hexagonale care formează brantul sunt deplasabile, ceea ce face posibil să se detașeze cele care sunt în contact cu zona ulcerată sau zona in care este nevoie de eliberare a presiunii.
 • Ulcerele plantare sunt de multe ori migratoare, celulele pot fi înlocuite sau eliminate în funcție de poziția lor și etapa procesului de vindecare, în scopul ca punctele de presiune să varieze.
 • Forțele de presiune și sarcină pot fi reduse cu până la 60% în toate fazele de încărcare statică si dinamică.

Măsuratori:Marimea la incalțăminte.

Mărimi:

 • S/1 36-38,5
 • M/2 38,5-41
 • L/3 41-43,5
 • XL/4 43,5-46
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator (anexat veţi găsi o schemă cu toate mărimile şi echivalentul în centimetri).

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs - de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Pentru adaptarea pe corpul pacientului reţineţi următoarele aspecte:

 1. Brațul se poate aplica în încălţămintea postchirurgicală sau walkers de diverse modele, în condiţiile în care calapodul permite acest lucru.
 2. Acoperiți rana cu un material din categoria unui pansament transparent, leucoplast, tifón, etc, delimitați materialul cu o cariocă sau un accesoriu care nu se poate șterge.
 3. Poziționați piciorul deasupra brațului într-o poziție corectă, asigurându-vă că zona marcată s-a alipit de braț, încârcând greutatea pe piciorul respectiv pentru a rămâne perfect însemnată și pentru a se observa zona unde se dorește diminuarea presiunii. Retrageți piciorul din braț.
 4. Retrageți piesele în formă de pătrat marcate pe braț. Tăiați brațele pieselor care înconjură zona de presiune cu ajutorul foarfecelor sau a altui obiect de tăiere.
 5. Poziționați din nou piciorul pe braț și verificați că zona în care se dorește diminuarea presiunii este cea corectă.

Recenzii
Produse asociate