Soluție vascoelastică intraarticulară - Monodoza

Mai multe poze

Soluție vascoelastică intraarticulară - Monodoza
Cod produs: ViscoPlusGel

Disponibilitate:

Soluția vâscoleastică ViscoPlus®Gel se recomandă în cazul osteoartritei, fiind îndeajuns folosirea ei de 2 ori pe an pentru menținerea efectului său.


Veți simți imediat o reducere a durerilor și vă va îmbunătăți considerabil mobilitatea articulațiilor, ceea ce vă va permite întoarcerea la activitățile zilnice, inclusiv mișcarea.

Descriere

Prezentare Soluție vascoelastică intraarticulară - Monodoza

Solutia vascoelastica Viscoplus gel este un acid hialuronic de înaltă viscozitate modificat pentru pentru tratamentul osteoartritei utilizându-se o singură injecție. O astfel de terapie ar trebui repetată în medie la fiecare 6 luni. Greutatea moleculară ridicată combinată cu o concentrație mare de hialuronat de sodiu în ViscoPlus®Gel sunt factorii cheie de eficacitate pe termen lung în tratamentul simptomatic al osteoartritei, prin înlocuirea  insuficienței calitative și cantitative a hialuronatului de sodiu din lichidul sinovial al articulațiilor artrozice.

Deficitul calitativ și cantitativ de lichid sinovial poate fi completat  foarte eficient de ViscoPlus® Gel.

Visco-suplimentarea cu ViscoPlus® Gel:

  • Minimizează durerea.
  • Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor.
  • Influențează pozitiv metabolismul sinovial.

ViscoPlus®Gel este un acid hialuronic de origine non-animală, care este certificat pentru injecții intra-articulare în toate articulațiile sinoviale ca genunchi, șold, umăr, etc. Obiectivele terapiei sunt de a reduce durerea în stare pasivă și mișcare, extinde distanțele de mers pe jos, pentru a permite utilizatorilor să se întoarcă la activitățile  zilnice. Acidul hialuronic este o substanță naturală și din acest motiv are un grad înalt de biocompatibilitate.

Cele mai importante propietăți ale acidului hialuronic sunt:

  • Protecția.
  • Lubrifierea.
  • Suportul celulelor.
  • Suportul țesuturilor delicate.

Prin conținutul său de hialorunat de sodiu, fără proteine animale, Viscoplus Gel poate ameliora propietățile viscoelastice ale lichidului sinovial, astfel încât sunt îmbunătățite propietățile lichidului sinovial de lubrifiere și absorție a șocurilor și este redusă suprasolicitarea la nivelul articulațiilor.

Greutate moleculară optimizată de 2,5 milioane de Daltoni.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Un produs bun
Un produs de calitate. Am simtit efectul lor de a doua zi. Recomand celor care au nevoie. Recenzia lui Marcel Ionascu / (Postat la data 03.12.2015)
Produse asociate