Saltea antiescare

Mai multe poze

Saltea antiescare
Cod produs: L839+L803

Disponibilitate:

Salteaua antiescare este destinată bolnavilor care sunt siliți să stea mult timp culcați și pot ajunge să facă inclusiv răni din această cauză.


Zonele de presiune ale saltelei antiescare se modifică la fiecare 5 minute, ceea ce facilitează circulația sângelui și determină reducerea presiunii în zonele sensibile ale corpului pacientului.

Descriere

Prezentare Saltea antiescare

Descrere tehnică: Salteaua antiescare este destinată pacienților cu pericol moderat de decubit.

Cuprinde o saltea pneumatică din material plastic impermabil având o structură celulară împărțită în două grupuri, care sunt umplute alternativ cu aer de către o pompă electrică, rezultând astfel o mișcare de vibrație.

Zonele de presiune ale saltelei antiescare se modifică la fiecare 5 minute, ceea ce facilitează circulația sanguină și determină reducerea presiunii în zonele sensibile ale corpului pacientului.

Salteaua pneumatica: dimensiuni: L x l x g = 200 x 80 x 6 cm; structura celulară (130 de celule); este dotată cu kit de lipire.

Pompa electrică: produce aer la presiunea dorită în funcție de greutatea utilizatorului cu ajutorul unui buton de comandă, dar totodată comandă automat frecvența precum și care din cele doua grupuri de celule sunt umplute cu aer; se poate fixa pe marginea patului cu ajutorul a doua cârlige.

Se asigură un debit maxim de 5 l/min.

Lungimea cablului electric L = 3 m.

Întreținerea se efectuează utilizând un dezinfectant uzual (alcool de 70) sau apă și săpun.

Greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate