Proteza parțială de mână funcțională sau simplă

Mai multe poze

Proteza parțială de mână funcțională sau simplă
Cod produs: 1PMS

Disponibilitate:

Proteza de mână funcțională sau simplă vă poate transforma viața, ajutându-vă să vă redobândiți independența și controlul în viața de zi cu zi.


Aceasta este indicată in cazul amputațiilor parțiale ale mâinii, până Ia nivelul articulației de încheietură a mâinii exclusiv.


Se produce numai în baza unei măsurători individuale.


Nu se poate comanda online. Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Proteza parțială de mână funcțională sau simplă

Proteza de mână cu structura exoscheletica, mână protetica estetica flexibila (din PVC) sau mână protetică estetică din rășină acrilică cu umplutura din spuma poliuretan sistem de fixare pe antebrat al protezei partiale de mână se face cu fermoar, respectiv cu manșeta de antebraț și banda Velcro (arici) proteza parțială de mână are partea estetică asigurată de forma anatomică a mâinilor protetice și manșeta de antebraț (în cazul protezei parțiale de mână funcționala).

Proteza parțială de mână funcțională sau simplă se confecţionează pe măsură individuală.

Prețul poate varia în funcție de componentele produsului.

Nu se comanda online. Contactați unul din punctele noastre de lucru.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Proteza se va utiliza obligatoriu conform instructajului făcut de specialişti la predarea acesteia.

Se recomandă menţinerea unei igiene corporale stricte şi executarea masajului după purtarea protezei.

În cazul în care folosiţi un manşon protectiv de bont, care nu este achiziţionat de la ORTOPEDICA, acesta nu trebuie să aibă cusături sau îndoituri.

Cosmetica se va feri de contactul cu vopsele, cerneluri, tuşuri, altele.

Prezentarea la sediul firmei ORTOPEDICA pentru control se va face la datele stabilite, dar şi ori de câte ori este nevoie.

La apariţia iritaţiei pielii bontului sau edeme ale bontului, produsul nu se va mai îmbrăca, urmând să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA.

În cazul modificărilor bontului (produsul nu se mai poate îmbrăca) trebuie să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA, purtarea produsului în continuare putând duce la complicaţii din punct de vedere medical!


Recenzii
Produse asociate