Proteză de dezarticulație de încheietura mâinii și antebraț

Mai multe poze

Proteză de dezarticulație de încheietura mâinii și antebraț
Cod produs: 2PMS/ 3PMS

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Proteza de dezarticulație de încheietura mâinii și de antebraț vă poate transforma viața, ajutându-vă să vă redobândiți independența și controlul în viața de zi cu zi.


Aceasta este indicată in cazul amputațiilor la nivelul dezarticulației de încheietura a mâinii, respectiv pentru amputațiile de antebraț.


Se produce numai în baza unei măsurători individuale.


Nu se poate comanda online.


Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Proteză de dezarticulație de încheietura mâinii și antebraț

Proteza de dezarticulație de încheietura mâinii și de antebraț este o proteză de mână cu structură exoscheletică, manșon moale, amovibil de bont acoperit cu o cupă din rașină acrilică prevăzută cu deschidere anterioară (proteză de dezarticulație de încheietura mâinii) sau manșon de bont din rășină acrilică acoperit cu o cupă din rășină acrilică (proteză de antebraț), mână protetică estetică din PVC cu inserție metalică.

Acest tip de proteza de mână are un sistem suplimentar de fixare cu manșetă de braț (proteză de antebraț).

Partea estetică a protezei este asigurată de forma anatomică a cupei din rașină acrilică și mănușă din PVC Proteza de dezarticulație de încheietura mâinii și de antebraț se confecţionează pe măsură individuală.

Prețul poate varia in funcție de componentele produsului.

Nu se comandă online.

Contactați unul din punctele noastre de lucru.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Proteza se va utiliza obligatoriu conform instructajului făcut de specialişti la predarea acesteia.

Se recomandă menţinerea unei igiene corporale stricte şi executarea masajului după purtarea protezei.

În cazul în care folosiţi un manşon protectiv de bont, care nu este achiziţionat de la ORTOPEDICA, acesta nu trebuie să aibă cusături sau îndoituri.

Cosmetica se va feri de contactul cu vopsele, cerneluri, tuşuri, altele.

Prezentarea la sediul firmei ORTOPEDICA pentru control se va face la datele stabilite, dar şi ori de câte ori este nevoie.

La apariţia iritaţiei pielii bontului sau edeme ale bontului, produsul nu se va mai îmbrăca, urmând să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA.

În cazul modificărilor bontului (produsul nu se mai poate îmbrăca) trebuie să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA, purtarea produsului în continuare putând duce la complicaţii din punct de vedere medical.

În cazul funcţionării defectuoase a produsului, produsul nu se va mai îmbrăca, urmând să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA."


Recenzii
Produse asociate