Orteză de picior- Pelote din gel pentru zona antepiciorului

Mai multe poze

Orteză de picior- Pelote din gel pentru zona antepiciorului
Cod produs: ACP925

Disponibilitate:

Produs gratuit prin CAS

Pernuțele din gel sunt create pentru a vă da posibilitatea sa purtați pantofii, sandalele sau cizmele preferate cu toc înalt, fără să resimțiți vreuna din neplăcerile asociate cum ar fi: senzații de durere, arsură sau durere de picioare.


Sunt versatile și se pot reutiliza.

Descriere

Prezentare Orteză de picior- Pelote din gel pentru zona antepiciorului

Concepute pentru a amortiza şocurile şi presiunea, perniţele din gel atenuează senzaţiile de arsură, oferind suport pe tot parcursul zilei, fără a-şi pierde forma ca în cazul produselor din spumă sau pâzlă.

Sunt autoadezive, transparente, foarte subţiri şi confortabile, nu alunecă, se pot spăla cu uşurinţă şi se pot reutiliza.

Se recomandă în cazul purtării pantofilor, sandalelor şi cizmelor cu toc înalt.

Culoare: Transparent.

Mărime universală.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Produsele Actius gel hidratează, protejează și amortizează zona afectată datorită uleiului mineral medical pe care-l conțin majoritatea acestor produse.

NOTĂ: dacă se utilizează încălțăminte din piele fină, se recomandă pulverizarea în interiorul încălțăminte cu un impermeabilizator (produse din gel).


Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Foarte bune
Sunt geniale, mai ales pentru pantofii cu toc. Foarte confortabile si eficiente pentru bataturi dureroase si cei care au probleme cu pingeaua piciorului. Recenzia lui Anca / (Postat la data 05.12.2015)
Produse asociate