Parteneri

Invacare

Compania americană Invacare este unul dintre principalii producători și distribuitori de echipamente medicale. Invacare concepe, produce și distribuie o gamă variată de echipamente medicale destinate persoanelor cu dizabilități locomotorii dar și pentru îngrijirea la domiciliu. Invacare este lider mondial pe piață produselor precum fotoliile rulante, produsele destinate îngrijirii la domiciliu și a oxigenatoarelor. 

Orliman

Producător și distribuitor de produse ortopedice cu o experiență în domeniu de peste 70 de ani, Orliman este o companie dinamică și puternică. Aceasta se remarcă prin cooperarea cu laboratore de prestigiu pentru testarea produsele sale. 

Trulife

Trulife a înregistrat o creștere la nivel global cu produse și mărci care sunt recunoscute la nivel mondial, fiind prezent pe piețe foarte dezvoltate cum ar fi : USA, Irlanda, UK, Canada. În România compania Trulife este prezentă pe piața dispozitivelor medicale prin distribuitorul său unic: Ortopedica. 

B. Braun

Compania B. Braun este prezentă în întreaga lume având peste 41.000 de angajați care lucrează împreună pentru a îmbunătăți sistemul de tratament pentru pacienți, procedurile de lucru din spitale, cât și practica medicală. 

Curasan

Compania Biomedical propune cele mai noi soluții în domeniul medicinei regenerative. Soluția vâscoelastică Chondrovital este recunoscută pentru rezultatele extraordinare în tratarea diverselor afecțiuni privind mobilitatea articulațiilor genunchilor. 

Rebotec

 Compania Rebotec are sediul central în orașul german Quakenbrück. De aici pleacă către toate colțurile lumii unele din cele mai avansate dispozitive ortopedice din punct de vedere tehnologic. Toate produsele Rebotec respectă cele mai înalte standarde de calitate germană.  

OttoBock

 Cu o experiență de peste 85 de ani, OttoBlock este liderul mondial în inovația și îmbunătățirea soluțiilor de mobilitate pentru persoanele cu deficiențe locomotorii.  

Streifeneder

Streifeneder reprezintă o prezență globală, fiind un producător și distribuitor de servicii, soluții și echipamente ortopedice care ajută oamenii să își redobândească mobilitatea încă din anul 1928. 

Serag Wiessner

Tricomed S.A.

 Compania TRICOMED SA are o experiență de aproape 50 de ani,  fiind un producător renumit de biomateriale și pansamente special concepute să grăbească vindecarea și să ofere confort purtătorului.

Laboratori Piazza

Laboratori Piazza a fost înființată în 1967, compania fiind specializată în producția de ciorapi terapeutici și medicali. De atunci, eficiența produselor sale și expertiza companiei au dus la consolidarea și câștigarea pieței de profil. Laboratori Piazza este una dintre cele mai importante companii europene producăƒtoare de articole din fibre de elastomeri.

PRIM

 PRIM este o companie spaniolă specializată în producția de dispozitive medicale, fondată în anul 1870. Prim Group este un liderul dispozitivelor ortopedice și al celor de aprovizionare a spitalelor, a materialelor pentru fizioterapie, talasoterapie, terapie termică, reabilitare, geriatrie, etc. 

Audionova

Centrele audiologice Audionova ofera servicii complete pentru testarea auzului, audiograme si aparate auditive digitale compensate 100% de CNAS.