Pantofi ortopedici CLASIC pentru barbati

Mai multe poze

Pantofi ortopedici CLASIC pentru barbati
Cod produs: PD

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Pantofii ortopedici pentru bărbați sunt concepuți și fabricați la cele mai înalte standarde de sănătate ale piciorului, din materiale de calitate și cu o grija deosebită în procesul de execuție.


Modelul se va personaliza în funcție de anotimp, diagnostic și opțiunea dumneavoastră, existând o gamă variată de culori și modele! Întrucât pantofii se fabrică numai în baza unei măsurători individuale, iar prețul variază în funcție de opțiunile alese și mărimea piciorului, vă invităm în oricare din magazinele noastre. Încălțămintea ortopedică nu se poate comanda online.


Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție.

Descriere

Prezentare Pantofi ortopedici CLASIC pentru barbati

Calitatea ridicată a execuției pantofilor ortopedici și materialele atent selectate asigură durabilitate și confort. In funcție de diagnosticul prescris de medic, pot fi prevazute in interior cu sustinatori plantari. Pantofii ortopedici se execută într-o gamă variată de culori: uni sau combinate.

Sistemul de inchidere poate fi cu banda velcro cu siret sau cu elastic. Se folosec talpile turnate ca si la ghete sau talpa de microporos. Sunt disponibile si modele cu perforații Captuseala este din piele naturală sau blana (pentru iarna).

Pantofii ortopedici se comercializeaza pe masura individula numai prin punctele noastre de lucru. Prețul poate varia in funcție de optiuni si mărimea piciorului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Încălţămintea ortopedică se va utiliza împreună cu ciorapi sau şosete.

Sistemul de încheiere a încălţămintei ortopedice se va ajusta astfel încât încălţămintea ortopedică să fie fixă pe picior, fără jocuri nedorite.

Încălţămintea ortopedică se va utiliza obligatoriu conform instructajului făcut de specialişti la predarea acesteia.

Se recomandă menţinerea unei igiene corporale stricte şi executarea masajului după purtarea încălţămintei ortopedice.

Se recomandă utilizarea încălţătorului. La apariţia complicaţiilor, ex: iritaţia pielii în punctele de maximă presiune, încălţămintea ortopedică nu se va mai încălţa, urmând să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA.

În cazul modificărilor picioarelor (produsul nu se mai poate încălţa) trebuie să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA, purtarea produsului în continuare putând duce la complicaţii din punct de vedere medical.


Recenzii
Produse asociate