Pantof postoperator (în special pentru picior diabetic şi ulcer plantar)

Mai multe poze

Pantof postoperator (în special pentru picior diabetic şi ulcer plantar)
Cod produs: CP-04

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Pantofii postoperatori/papucii medicinali sunt special creați pentru purtarea după intervențiile chirurgicale (în special pentru picior diabetic și ulcer plantar), grăbind procesul de vindecare.


Se poate potrivi la orice mărime sau formă a piciorului, inclusiv în cazul unor pansamente mai mari sau a unor diformități.

Descriere

Prezentare Pantof postoperator (în special pentru picior diabetic şi ulcer plantar)

Pantof postoperator (in special pentru picior diabetic si ulcer plantar) CP04

Caracteristici:

  • Pantof postoperator universal, realizat din material ce permite respirație pielii, destinat pentru picior stâng sau drept, cu talpă non alunecare, sistem de închidere cu bandă Velcro ceea ce îi conferă abilitatea de a se potrivi unor diformități mari sau pansamentelor post-operatorii.
  • Partea din față a pantofului are un bombeu care poate fi atașat sau eliminat în funcție de necesitățile pacientului.
  • Versatilitatea permite ca brantul existent să fie înlocuit cu un brant cu incărcare activ.

Mărimi (măsura la pantofi):

  • XS/0 33-35
  • S/1 36-38
  • M/2 39-40
  • L/3 41-42
  • XL/4 43-45
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator (anexat veţi găsi o schemă cu toate mărimile şi echivalentul în centimetri).

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs - de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Pentru adaptarea pe corpul pacientului reţineţi următoarele aspecte:

  1. Selectați mărimea corectă în dependență de bandajul postoperatoriu și mărimea pe care o poartă pacientul la încălțăminte (ambele aspecte vor fi relevante în timpul alegerii mărimii). Introduceți piciorul în încălțăminte asigurându- vă că călcâiul vine perfect în ștaiful încălțămintei, iar mai apoi acoperiți caputa și ajustați benzile Velcro pentru a oferi un suport și o stabilitate bună încălțămintei.
  2. În partea distală, degetele nu trebuie să depășească marginea din față a încălțămintei și este preferabil de lăsat un spațiu de câțiva cm.

Recenzii
Produse asociate