Orteză toracolombosacrală - Corset hessing standard

Mai multe poze

Orteză toracolombosacrală - Corset hessing standard
Cod produs: LT 320

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Acest corset este realizat dintr-un material elastic antiperspirant cu benzi multiple care asigură o compresie uniformă asupra coloanei vertebrale, determinând poziționarea ei într-o postură corectă.


Dacă suferiți de dureri de spate, hernie de disc sau osteoporoză acest corset va grăbi procesul de vindecare și vă poate ameliora considerabil durerea.

Descriere

Prezentare Orteză toracolombosacrală - Corset hessing standard

Orteză dorsolombosacrală semirigidă din material cu benzi multiple, care permite pielii să respire, prevăzut cu 4 tije metalice posterioare, combinate cu o piesă dorsală care se prelungește peste umeri cu 2 benzi, trecând pe sub axile, se încrucișează pe spate, se fixează peste abdomen cu un sistem de închidere tip velcro; două dispozitive de întărire anterioare, benzi de reglare și întărire.

Contenție și susținere excelente în zona dorso-lombară, adaptare specifică diferitelor particularități anatomice.

Culoare: Bej

Măsurători: circumferința bazinului

Marimi:

  • XXS/1 63-75cm.
  • XS/2 75-83cm.
  • S/3 83 - 91
  • M/4 91 - 99
  • L/5 99 - 107
  • XL/6 107 - 115
  • XXL/7 115- 123
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Treceţi benzile de umăr peste umăr dinspre spate spre faţă trecându-le pe subraţ, încrucişaţi-le pe spate şi fixaţi-le cu sistemul Velcro pe abdomen.

Aveţi grijă să trageţi de benzile de umăr cu o forţă suficientă pentru a obţine o îndreptare a umerilor spre spate care să fie tolerată de pacient.

Ambele benzi de fixare trebuie să fie aduse deasupra pubisului, ridicând astfel peretele abdominal.

*Produsul include şi o pelotă lombară demontabilă din burete cu rol de încălzire locală şi o mai bună potrivire cu lordoza coloanei vertebrale.


Recenzii
Produse asociate