Orteză toracolombosacrală Lumbitec - Corset Hessing

Mai multe poze

Orteză toracolombosacrală Lumbitec - Corset Hessing
Cod produs: FX 213

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Acest corset/orteză împarte zona lombară în două părți, oferind posibilitatea de reglare individuală a compresiei fiecărei părți, în funcție de necesitățile individuale (sistem de reglare și fixare BERNAL), creeându-se astfel o distribuire a compresiei asupra întregii zone lombare, ce funcționează extrem de eficient în cazul dorsalgiei, herniei de dic, lipsei de tonus muscular si pentru susținerea coloanei vertebrale după operații.

Descriere

Prezentare Orteză toracolombosacrală Lumbitec - Corset Hessing

Orteză toracolombosacrală confecționată din material semielastic, cu tije anatomice posterioare și sistem de multiplicare a forțelor cu ajutorul curelelor de tracțiune și reglare, sistemde închidere tip velcro.

Efecte: contenție și susținere intensivă, utilizare comodă și placută la atingere, datorită materialului semielastic care permite pielii să respire.

Sistemul de închidere SYSTEMBERNAL permite multiplicarea forței de tracțiune și facilitează adaptarea și echiparea cu depunerea unui efort minim.

Culoare: Bej

Măsurători: circumferința bazinului.

Mărimi:

  • S/1 85-95
  • M/2 95-105
  • L/3 105-115
  • XL/4 115-125
  • XXL/5 125-135
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru Orteza toracolombosacrală trebuie să urmaţi procedura descrisă mai sus, apoi treceţi benzile de umăr peste umăr dinspre spate spre faţă trecându-le pe subraţ, încrucişaţi-le pe spate şi fixaţi-le cu sistemul Velcro pe abdomen.

Aveţi grijă să trageţi de benzile de umăr cu o forţă suficientă pentru a obţine o îndreptare a umerilor spre spate care să fie tolerată de pacient.

Ambele benzi de fixare trebuie să fie aduse deasupra pubisului, ridicând astfel peretele abdominal.


Recenzii
Produse asociate