ORTOPEDICA
SPECIALIȘTI IN SOLUȚII DE MERS ȘI SPATE

COMPENSARE CAS

Orteză Sacro - Iliacă (orteză de hernie inghinală) bilaterală

Mai multe poze

Orteză Sacro - Iliacă (orteză de hernie inghinală) bilaterală
Cod produs: BH-110

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza sacro-iliacă este concepută pentru a oferi sprijin și confort în cazul herniilor inghinale reductibile, care nu pot fi operate.


O pernă de sprijin complet reglabilă permite localizarea precisă, fără a pune presiune în regiunea abdominală inferioară, ci doar pe canalul inghinal. Acest lucru asigură ameliorarea semnificativă a durerii și conferpă purtătorului libertate de mișcare.

Descriere

Prezentare Orteză Sacro - Iliacă (orteză de hernie inghinală) bilaterală

Bandajul herniar nu va putea înlocui o intervenție chirurgicală.

Bandajul herniar se va utiliza întotdeauna pe baza indicațiilor medicului.

Echiparea bandajului herniar se va realiza întinzând pacientul pe o suprafață plană, după ce hernia a fost redusă în totalitate.

Este indicat ca pacientul sa aibă la dispoziție două astfel de produse, pentru a le putea schimba periodic și pentru a le putea spăla frecvent.

Măsurători: circuferința bazinului.

Mărimi:

  • 7/75-83 cm.
  • 8/78-86 cm.
  • 9/86-94 cm.
  • 10/94-102 cm.
  • 11/102-110 cm.
  • 12/110-120 cm.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator (anexat veţi găsi o schemă cu toate mărimile şi echivalentul în centimetri).

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs; de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Pentru adaptarea pe corpul pacientului reţineţi următoarele aspecte:

  • Înainte de a regla centura, ţineţi cont de următoarele recomandări, întrucât succesul tratamentului depinde de ele.
  • Mai întâi, aduceţi complet hernia în cavitatea abdominală; această operaţiune trebuie realizată în poziţia de decubit dorsal (culcat pe spate), întrucât în acest fel gravitaţia ajută la retragerea intestinului.
  • Apoi, aşezaţi mingea căptuşită de susţinere aşa încât să limiteze hernia.
  • Dacă utilizaţi o centură cu curea, aşezaţi cureaua deasupra taliei, sub apofize, în faţă şi deasupra osului iliac şi, deci, peste muşchiul fesier mare. Dacă centura are o curea în zona inghinală, aceasta trebuie trecută printre picioare, dinspre lateral în sus, peste şi sub fesier, şi trebuie fixată de centură.

Recenzii
Produse asociate