ORTEZA PEDIATRICĂ PENTRU GLEZNĂ PICIOR

Mai multe poze

ORTEZA PEDIATRICĂ PENTRU GLEZNĂ PICIOR
Cod produs: OP1191

Disponibilitate:

Orteza pediatrică pentru gleznă picior se folosește în cazul accidentărilor sau intervențiilor chirurgicale, entorselor sau leziunilor ligamentelor și reprezintă o variantă mult mai convenabilă în locul ghetei gipsate, putând fi eliminată pentru baie sau o examinare atentă a medicului.

Descriere

Prezentare ORTEZA PEDIATRICĂ PENTRU GLEZNĂ PICIOR

Structura din plastic a acestei orteze este foarte ușoară, pe talpă, în zona maleolei si a gleznei, este căptușită suplimentar pentru a îmbunătăți nivelul de confort al utilizatorului.

Partea din interior a ortezei, este fabricată din material care permite ventilația piciorului, împiedicând supraîncălzirea acestuia.

Orteza are un sistem de închidere cu benzi velcro.

Este alcatuită din suporți de polietilenă cu densitate redusă care facilitează imobilizarea încheieturii gleznei.

Talpa are aspect de balansoar și este fabricată dintr-un material anti-alunecare.

Culoare: gri.

Mărimi:

  • 1/mărimea la încălțăminte.
  • 21-27 sau lungimea piciorului 14-18 cm.
  • 2/mărimea la încălțăminte 24-32 sau lungimea piciorului 16-21 cm.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator (anexat veţi găsino schemă cu toate mărimile şi echivalentul în centimetri).

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs; de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Pentru adaptarea pe corpul pacientului reţineţi următoarele aspecte:

  • După ce ați ales mărimea corespunzătoare introduceți piciorul pacientului în orteză, închideți velcro-ul componentului textil și asigurați-vă că articulația călcâiului este menținutăbla 90º.
  •  Îndepărtați “Pull Up”-urile laterale pentru a menține partea textilă unită de baza rigidă și apoi ajustați velcro-urile din față astfel încât articulația tibio-tarsiană să rămână corect imobilizată.

Recenzii
Produse asociate