ORTEZĂ LOMBOSACRALĂ – LOMBOSTAT, CENTURĂ ABDOMINALĂ PENTRU ABDOMEN PROEMINENT (GRAVIDE)

Mai multe poze

ORTEZĂ LOMBOSACRALĂ – LOMBOSTAT, CENTURĂ ABDOMINALĂ PENTRU ABDOMEN PROEMINENT (GRAVIDE)
Cod produs: A-131

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Această centură lombară este destinată prevenției și ameliorării neplăcutelor dureri de sapte apărute în timpul sarcinii, care se intensifică de regulă în ultimele luni ale acesteia.


Centura se poate ajuta pe măsură ce crește burtica, asigurând confort și sprijin blând sau ferm purtătoarei, în funcție de nevoi. Nu se vede prin haine, astfel încât vă puteți simți bine și vă puteți bucura de această perioadă a vieții dumneavoastră!

Descriere

Prezentare ORTEZĂ LOMBOSACRALĂ – LOMBOSTAT, CENTURĂ ABDOMINALĂ PENTRU ABDOMEN PROEMINENT (GRAVIDE)

Caracteristici:

  • Centură abdominală scurtă realizată din material elastic tip multibandă, antiperspirant, prevăzută cu balene metalice flexibile în zona posterioară. Benzile elastice laterale pentru reglarea gradului de compresie sunt prevăzute cu sistem de fixare de tip micro-Velcro şi benzi pentru degete care asigură o îmbrăcare şi adaptare foarte uşoară a ortezei pe corpul utilizatorului. Înălţime faţă: 14 cm, înălţime spate: 24 cm.

Efecte:

  • Aplică o compresie selectivă asupra peretelui abdominal (suprapubian), ridicând abdomenul şi împiedicând căderea acestuia, în special în cazul femeilor însărcinate care se află în ultimele luni de sarcină.

Indicaţii de utilizare:

  • Ameliorarea afecţiunilor lombare apărute în timpul sarcinii. Efect mecanic: reglarea gradului de compresie contribuie la controlul hiperlordozei care se dezvoltă la femeile însărcinate în timpul ultimelor luni de sarcină.

Masurartori: circumferinţa bazinului

Marimi:

  • S/1- 80-105 circumferinţa bazinului
  • M/2- 106-122 circumferinţa bazinului
  • L/3- 123-140 circumferinţa bazinului
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate