Orteză cervicotoracică - "Ham de memorie" antiperspirabil

Mai multe poze

Orteză cervicotoracică - "Ham de memorie" antiperspirabil
Cod produs: 330

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza cervicotoracică "Ham de memorie” are rolul de îmbunătăți postura și de a reduce stresul asupra coloanei vertebrale și prin urmare agravarea durerii sau a leziunii.


Acesta poate fi deosebit de benefică dacă sunteți in faza acută de durere de spate sau gât sau dacă suferiți de durere cronică produsă de postura deficitară cum ar fi: dureri de cap, dureri de gât, spate sau umeri.


Această orteză-suport poate ajuta la accelerarea vindecării și face recuperarea mai ușoară datorită menținerii unei posturi corecte, oferindu-vă în același timp un confort sporit datorită materialului antiperspirabil din care este confecționată.

Descriere

Prezentare Orteză cervicotoracică - "Ham de memorie" antiperspirabil

Ham de memorie confortabil, fabricat din material textil antiperspirabil, cu benzi care trec peste umeri, se încrucișează la spate și se închide în față cu benzi de tip velcro (arici).

Culoare: bej

Măsurători: circumferință sub bust.

Mărimi disponibile:

  • XS- 77 - 88;
  • S/2-82 - 94;
  • M/3-88 - 100;
  • L/4-93 - 106;
  • XL/5-98 - 111;
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Acest produs trebuie reglat conform recomandărilor medicului specialist .

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator.

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs;o compresie prea mica poate reduce actiunea terapeutica a ortezei; de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Caracteristicile materialelor utilizate au fost testate şi aprobate şi respectă cerinţele de calitate europene.

Toate produsele sunt confecţionate din materiale de înaltă calitate, oferind confort utilizatorului.

Acest produs vă oferă susţinere, stabilitate şi compresie, în vederea realizării optime a tratamentului patologiilor pentru care a fost proiectat.


Recenzii
Produse asociate