Orteză toracică "Ham de memorie"

Mai multe poze

Orteză toracică "Ham de memorie"
Cod produs: E-240

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza toracică "Ham de memorie” are rolul de îmbunătăți postura, dar și de a reduce stresul asupra coloanei vertebrale și prin urmare agravarea durerii sau a leziunii.


Acest lucru poate fi deosebit de benefic dacă sunteți în faza acută de durere de spate sau gât, sau dacă suferiți de durere cronică produsă de postura deficitară cum ar fi: dureri de cap, dureri de gât, spate sau umeri.


Această orteză-suport poate ajuta la accelerarea vindecării și face recuperarea mai ușoară datorită menținerii unei posturi corecte.

Descriere

Prezentare Orteză toracică "Ham de memorie"

Confecționată din 2 benzi elastice din bumbac, una pentru fiecare umăr.

Capetele benzilor exercită o tracțiune graduală, permițând o retropulsie a umerilor, asigurând corectarea posturii deficitare (atitudine cifotică).

Culoare:Bej

Măsurători: circumferința trunchiului sub bust.

Măsuri:

  • XS/1- 75 - 85
  • S/2- 80 - 92
  • M/3- 85 - 97
  • L/4- 92 - 104
  • XL/5- 98 - 110
  • XXL/6- 104 - 120
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Acest produs trebuie reglat conform recomandărilor medicului specialist .

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator.

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs;o compresie prea mica poate reduce acțiunea terapeutică a ortezei; de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Caracteristicile materialelor utilizate au fost testate şi aprobate şi respectă cerinţele de calitate europene.

Toate produsele sunt confecţionate din materiale de înaltă calitate, oferind confort utilizatorului.

Acest produs vă oferă susţinere, stabilitate şi compresie, în vederea realizării optime a tratamentului patologiilor pentru care a fost proiectat.


Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Perfecta pentru birou
E minunata, mereu ma durea spatele cand stateam la birou...acum am o postura corecta si ma simt bine cand o port. Recenzia lui Luiza / (Postat la data 03.12.2015)
Produse asociate