Orteză Hallux-Valgus din material termoplastic

Mai multe poze

Orteză Hallux-Valgus din material termoplastic
Cod produs: ACP902D/ ACP902I

Disponibilitate:

Orteza pentru monturi din material termoplastic efectuează presiune la nivelul montului, menţinând alinierea degetului mare pe timpul nopţii, reducând astfel durerea şi prevenind posibila deviaţie a acestuia.

Descriere

Prezentare Orteză Hallux-Valgus din material termoplastic

Orteză de noapte pentru monturi, fabricată din material plastic termoformabil.

Este prevăzută la interior cu o pelotă din spumă de polietilenă, care acoperă faţa medială a degetului mare, şi care, împreună cu banda velcro, efectuează presiune la nivelul montului, menţinând alinierea primului metatarsian pe timpul nopţii, reducând astfel durerea şi prevenind posibila deviaţie a acestuia.

Culoare: albastru.

Măsurători: mărimea la încălțăminte.

Mărimi:

  • S 34-36
  • M 37-40
  • L 41-46
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator (anexat veţi găsi o schemă cu toate mărimile şi echivalentul în centimetri).

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs; de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

Pentru adaptarea pe corpul pacientului reţineţi următoarele aspecte:

  1. Se desface închiderea velcro.
  2. Se introduce degetul mare de la picior între semicercul de plastic şi cureaua lată, plasând-o pe aceasta chiar sub articulaţia degetului mare (mont).
  3. Se fixează cureaua de tracţiune care se află sub laba piciorului, trecând-o prin fanta atelei flexibile, ajustându-se prin tragere până ce se obţine corecţia şi alinierea tolerată de pacient.
  4. Reglaţi chinga lată prin spatele montului pănă ce veţi obţine fixarea necesară a zonei dorsale a atelei flexibile, care este zimţată, permiţând localizarea chingii montului în zona dorită şi evitând deplasările acesteia.

Recenzii
Produse asociate