Orteză de umăr

Mai multe poze

Orteză de umăr
Cod produs: 4801/4802

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza de umăr oferă termocompresie și suport pentru zonele afectate, determinând prin încălzirea locală atenuarea durerilor.

Datorită proprietăților termoizolante ale materialelor utilizate, orteza de umăr asigură obținerea imediată a temperaturii adecvate și menține căldura corpului, permițând mușchilor și tendoanelor să lucreze la temperatura optimă.

Descriere

Prezentare Orteză de umăr

Orteza de umar este Confectionata din materiale termoformabile de cea mai buna calitate, orteza face parte din din gama Thermo-med  si ofera termocompresie si contentie pentru zonele afectate, determinand prin incalzirea locala atenuarea durerilor. Datorita proprietatilor termoizolante ale materialelor utilizate orteza de umar asigura obtinerea imediata a temperaturii adecvate si mentin caldura corpului , permitand muschilor si tendoanelor sa lucreze la temperatura optima.

Ortezele din gama Thermo - med sunt realizate din neopren si sunt captusite la interior cu un material flausat, hipoalergenic si placut la atingere, care produce un masaj superficial al pielii in zona respectiva, asigurand patrunderea unui strat de aer intre orteza si piele. Capitonajul exterior este confectionat din nylon, pentru o intretinere cat mai usoara

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Se fixează orteza atât la nivelul brațului cât și antebrațlui.

Se prinde cu ajutorul curelelor de fixare.

Există o curea suplimentară care are rolul de a ajuta susținerea brațului.

Este prevazută cu o articulație ce are rol de a regla flexie-extensie.


Recenzii
Produse asociate