Orteza de glezna - picior mobilă

Mai multe poze

Orteza de glezna - picior mobilă
Cod produs: 2Omi02

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza de gleznă picior mobilă nu se poate comanda online, întrucât se produce la comandă, conform măsurătorllor individuale.


Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi.

Descriere

Prezentare Orteza de glezna - picior mobilă

Orteza de glezna-picior mobilă este executata din material plastic termoformabil si este compusa dintr-o valvă şi un manşon de gambă. Acestea sunt legate de o articulaţie mecanică de gleznă, care se fixează şi se ajustează cu ajutorul unor sisteme velcro.

Rolul ortezei este aceala de a inconjura articulaţiile gleznei şi a întregului sau o parte a piciorului, si a le mentine intr-o pozitie ferma, fiind recomadată pentru patologia traumatică sau patologică a gleznei şi a piciorului.

Executată dintr-o valvă şi manşon de gambă legate de o articulaţie mecanică de gleznă, care se fixează şi se ajustează cu ajutorul unor sisteme velcro.

Înconjoară articulaţiile gleznei şi a întregului sau o parte a piciorului, recomadată pentru patologia traumatică sau patologică a gleznei şi a piciorului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

  • Orteza se va utiliza obligatoriu conform instructajului făcut de specialişti la predarea acesteia.
  • Se recomandă menţinerea unei igiene corporale stricte şi executarea masajului după purtarea ortezei.
  • Orteza se va feri de contactul cu vopsele, cerneluri, tuşuri, altele.
  • Prezentarea la sediul firmei ORTOPEDICA pentru control se va face la datele stabilite, dar şi ori de câte ori este nevoie.
  • La apariţia iritaţiei pielii sau edeme ale membrului ortezat, produsul nu se va mai îmbrăca, urmând să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA.
  • În cazul modificărilor membrului ortezat (produsul nu se mai poate îmbrăca) trebuie să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA, purtarea produsului în continuare putând duce la complicaţii din punct de vedere medical.

Recenzii
Produse asociate