Orteză de glezna pentru copii

Mai multe poze

Orteză de glezna pentru copii
Cod produs: OP1190

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza de gleznă/Glezniera pentru copii are rolul de a grăbi recuperarea celor mici în cazul luxațiilor ușoare, dar se poate utiliza pentru stabilizarea gleznei si ca metodă de prevenție în practicarea unor sporturi cu risc crescut.

Descriere

Prezentare Orteză de glezna pentru copii

Orteză de gleznă elastică şi respirabilă realizată din material perforat, la interior şi velour la exterior (ambele elastice), prevăzută cu o bandă elastică cu Lycra.

Este deschisă în partea din faţă pentru o ajustare uşoară.

Închiderea se realizează cu ajutorul benzilor Velcro, permiţând o ajustare perfectă la caracteristicile anatomice ale pacientului, stabilizând glezna printr-o bandă elastică în formă de opt.

Măsurători: Circumferința gleznei.

Mărimi:

  • 1/vârsta 2-6 ani;circumferința gleznei  20cm
  • 2/vârsta 6-12 ani; circumferința gleznei 24cm
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbunătăţi gradul de eficacitate terapeutică în cazul diferitelor patologii şi pentru a creşte durata de viaţă a produsului, este fundamental să alegeţi corect mărimea potrivită pentru pacient sau utilizator (anexat veţi găsi o schemă cu toate mărimile şi echivalentul în centimetri).

O compresiune prea mare poate produce intoleranţă la produs - de aceea vă recomandăm ca gradul de compresiune să fie reglat la valoarea optimă.

După ce se alege mărimea (în funcție de vârsta copilului) se pune piciorul pacientului în gleznieră și se ajustează velcrourile superior și inferior până se obține gradul de compresie dorit.

În continuare se înfășoară banda elastică astfel încât să se obțină un bandaj în 8 pentru o mai mare compresie și stabilizare.

Se recomandă începerea bandajării din partea exterioară a gleznei care trebuie tratată, pentru a prona ușor partea posterioară a labei piciorului pacientului.


Recenzii
Produse asociate