Orteză de genunchi mobilă din noepren

Mai multe poze

Orteză de genunchi mobilă din noepren
Cod produs: 4104

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Genunchiera mobilă din neopren oferă termocompresie și contentie pentru zonele afectate, determinând prin încălzirea locală atenuarea durerilor.


Este foarte eficientă în cazul inflamațiilor, artrozei și artritei, redându-vă bucuria de a vă mișca liber, fără să resimțiți vreo jenă sau vreun disconfort.

Descriere

Prezentare Orteză de genunchi mobilă din noepren

Confecționate din materiale de cea mai bună calitate, ortezele din gama Thermo-med oferă termocompresie și contenție pentru zonele afectate, determinând prin încălzirea locală atenuarea durerilor.

Datorită proprietăților termoizolante ale materialelor utilizate, aceste produse asigură obținerea imediată a temperaturii adecvate și mențin căldura corpului, permițând mușchilor și tendoanelor să lucreze la temperatura optimă.

Ortezele din gama Thermo - med sunt realizate din neopren și sunt căptușite la interior cu un material flausat, hipoalergenic și plăcut la atingere, care produce un masaj superficial al pielii in zona respectivă, asigurând pătrunderea unui strat de aer între orteză și piele.

Capitonajul exterior este confecționat din nylon, pentru o întreținere cât mai ușoară.

Ortezele de genunchi, fixe sau mobile, sunt cu/fără suport patelar din spuma poliuretan sau din silicon, acesta asigurând o centrare optimă a rotulei și masajul in zona respectivă și pot fi fixe la genunchi sau cu articulații monocentrice sau policentrice cu/fără controlul flexiei și extensiei în diferite poziții. Articulațiile de genunchi pot fi libere sau cu blocare.

Fixarea se realizează cu bandă Velcro (arici).

Cu suport patelar, articulație monocentrică și fixare Velcro.

Include două articulații rigide biaxiale monocentrice pentru stabilizare și un inel amortizor patelar care asigură o centrare optimă a rotulei.

Culoare: Albastru.

Măsurători: circumferința genunchiului.

Mărimi:

  • XS/1 32-34;
  • S/2 34-36;
  • M/3 36-38;
  • L/4 38-41;
  • XL/5 41-44;
  • XXL/6 44-49
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Orteze de genunchi: Centrarea rotulei, protecţia zonei genunchiului şi tratamente pre şi post chirurgicale.

Dacă produsul este prevăzut cu articulaţie de genunchi: Stabilizare medio-laterală, controlul flexiei şi extensiei, imobilizare, controlul hiperextensiei.


Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Isi face treaba
Un produs care isi face treaba. Am cumparat acum o luna pentru tatal meu iar dupa 2 sapt. durerile s-au ameliorat. Recenzia lui Negrila Mihaela / (Postat la data 24.11.2015)
Produse asociate