Orteză de genunchi mobilă

Mai multe poze

Orteză de genunchi mobilă
Cod produs: 8104

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Genunchiera mobilă reprezintă o variantă inovatoare în ceea ce privește asigurarea unei compresii distribuite în mod diferit asupra părților din jurul articulației de genunchi și a unei adaptabilități perfecte la particularitățile anatomice și morfologice ale utilizatorului, fiind indicată în cazul stărilor de instabilitate a genunchiului, a ligamentozelor în faza primară, a artrozelor sau a tendomiopatiilor.

Descriere

Prezentare Orteză de genunchi mobilă

O variantă inovatoare în ceea ce privește asigurarea unei compresii distribuite în mod diferit asupra părților din jurul articulației de genunchi și a unei adaptabilități perfecte la particularitățile anatomice și morfologice ale pacienților o reprezintă gama Rodisil, care cuprinde orteze de genunchi mobile.

Materialul folosit este un tricot special, elastic, permitand pielii să respire,  care incorporează mici pernițe de silicon, oferind o bună stabilitate la nivel rotulian.

Culoare: Bej

Măsurători: circumferința coapsei la 14cm deasupra genunchiului (circumferința A), circumferința la 12 cm sub genunchi (circumferința B).

Mărimi:

  • XS/1 A:38-41, B:28-31
  • S/2 A:41-44, B:31-34
  • M/3 A:44-47, B:34-37
  • L/4 A: 47-50, B: 37-40
  • XL/5 A:50-53, B: 40-43
  • XXL/6 A:53-56, B:43-46
  • XXXL/7 A:56-59, B:46-49
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Îmbrăcaţi orteza pe membrul inferior până când suportul patelar ajunge în dreptul rotulei şi o înconjoară pe la margine de jur împrejur.

Articulaţiile flexibile trebuie să fie paralele între ele şi poziţionate de-a lungul liniilor mediale şi laterale ale genunchiului.


Recenzii
Produse asociate