Orteză de genunchi mobilă

Mai multe poze

Orteză de genunchi mobilă
Cod produs: 7104-A

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Genunchiera mobilă din gama 3 - Tex are la bază un nou concept fondat pe principiile terapiei funcționale, pentru tratamentul afecțiunilor patologice articulare, care combină eficacitatea din punct de vedere clinic cu ușurința în utilizare.


Are un efect terapeutic demonstrat în cazul durerilor articulare, artrozei, artritei, tendinitelor, etc.

Descriere

Prezentare Orteză de genunchi mobilă

Ortezele de genunchi din gama 3 - Tex au la bază un nou concept bazat pe principiile terapiei funcționale, pentru tratamentul afecțiunilor patologice articulare, care combină eficacitatea din punct de vedere clinic cu ușurintă în utilizare.

Materialul textil din care sunt confecționate, compus din trei straturi: microfibră (la exterior), burete (intermediar) și bumbac (la interior) permite pielii să respire, menținând totodată temperatura normală a corpului.

Sunt prevăzute cu articulație de genunchi monocentrică sau policentrică, cu/fără reglarea flexiei și extensiei, sau cu articulație flexibilă.

Perniță din silicon inserată în orteza la nivelul sprijinului patelar (ca variantă) realizează un masaj superficial al părților moi ale articulației de genunchi

Sistemul de reglare și fixare este de tip Velcro (arici).

Prin particularitățile lor, ortezele de genunchi din gama 3 - Tex asigură o compresie uniformă, suport și stabilizare medio - laterală și a flexiei - extensiei.

Ele oferă confort și o utilizare comodă, sunt plăcute la atingere și se adaptează cu ușurintă anatomiei articulațiilor, evitând compresia incomodă sau restrictivă.

Cu suport patelar, articulație policentrică, fixare Velcro șj deschisă sus.

Înălțime: 35 cm

Articulație policentrică de genunchi.

Culoare: Negru

Măsurători: circumferința genunchiului

Înălțime: 35cm.

Mărimi:

  • XS/1 32-34
  • S/2 34-36
  • M/3 36-38
  • L/4 38-41
  • XL/5 41-44
  • XXL/6 44-49
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Articulaţiile trebuie să fie paralele între ele iar axul mecanic al acestora trebuie să coincidă cu axul anatomic al articulaţiei de genunchi.


Recenzii
Produse asociate