Orteză de genunchi - gleznă - picior mobilă

Mai multe poze

Orteză de genunchi - gleznă - picior mobilă
Cod produs: 4Omi01_mobila

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Această orteză de genunchi - gleznă - picior mobilă este recomandată în recuperarea în urma traumatismelor și patologiilor la nivelul genunchiului, gleznei și piciorului.


Se confecționează numai pe măsură individuală, de aceea acest produs nu se poate comanda online.


Vă rugăm să vizitați cel mai apropiat magazin Ortopedica pentru mai multe detalii sau lăsați-ne un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Orteză de genunchi - gleznă - picior mobilă

Înconjoară articulațiile genunchiului, gleznei și piciorului cuprinde două carcase - pentru gambă și coapsă - din material termoformabil (polietilenă) capitonate cu spumă de polietilenă (plastazote) articulație de genunchi liberă sau cu blocare articulație de gleznă limitată sistem de fixare și ajustare cu bandă Velcro (arici) se poate monta pe manșonul de picior din plastic sau pe gheata ortopedică.

Se confecţionează pe măsură individuală.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Orteza se va utiliza obligatoriu conform instructajului făcut de specialişti la predarea acesteia.

Se recomandă menţinerea unei igiene corporale stricte şi executarea masajului după purtarea ortezei.

Orteza se va feri de contactul cu vopsele, cerneluri, tuşuri, altele.

Prezentarea la sediul firmei ORTOPEDICA pentru control se va face la datele stabilite, dar şi ori de câte ori este nevoie.

La apariţia iritaţiei pielii sau edeme ale membrului ortezat, produsul nu se va mai îmbrăca, urmând să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA.

În cazul modificărilor membrului ortezat (produsul nu se mai poate îmbrăca) trebuie să informaţi cât mai urgent specialiştii ORTOPEDICA, purtarea produsului în continuare putând duce la complicaţii din punct de vedere medical.


Recenzii
Produse asociate