Orteza toracica - "Ham de Memorie"

Mai multe poze

Orteza toracica - "Ham de Memorie"
Cod produs: ET-210

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Orteza toracică Ham de memorie oferă un suport avansat al coloanei prin benzile multiple, permițând o corectare graduală a posturii.


Vă îmbunătățeste postura și reduce stresul asupra coloanei vertebrale și prin urmare, agravarea durerii sau a leziunii.


Acesta poate fi deosebit de benefică dacă sunteți in faza acută de durere de spate sau gât sau dacă suferiți de durere cronică produsă de postura deficitară cum ar fi: dureri de cap, dureri de gât, spate sau umeri.


Această orteză-suport poate ajuta la accelerarea vindecării și face recuperarea mai ușoară, oferindu-vă în același timp un confort sporit datorită materialului antiperspirabil din care este confecționată.

Descriere

Prezentare Orteza toracica - "Ham de Memorie"

Produsul este realizat dintr-un material elastic antiperspirabil cu benzi multiple. Cele 2 benzi care trec peste umeri şi apoi pe sub braţe către spate, se strâng peste abdomen cu bandă Velcro (arici), permiţând o corectare graduală a poziţiei.

Măsurători: circumferința trunchiului sub bust.

Măsuri:

  • XS/1- 75 - 85
  • S/2- 80 - 92
  • M/3- 85 - 97
  • L/4- 92 - 104
  • XL/5- 98 - 110
  • XXL/6- 104-120

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Cu pacientul aflat în picioare, centraţi piesa dorsală aşezând baretele superioare peste umeri şi baretele inferioare mai jos, pe fiecare latură.

Înfăşuraţi baretele superioare în jurul abdomenului, sub coaste şi fixaţi-le cu velcro, în zona de deasupra abdomenului. Apoi treceţi baretele superioare peste umeri şi pe la subraţ, încrucişându-le la spate şi înfăşuraţi-le pe laterale, în direcţia abdomenului.

Tensionaţi baretele inferioare atât cât este necesar pentru a obţine susţinerea dorită pentru umeri, apoi fixaţi baretele cu velcro în zona de sub abdomen.


Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Durere diminuata
Eu aveam dureri cervicale si stateam si cocosata , pe mine ma ajuta mult aceasta orteza Recenzia lui Paula / (Postat la data 03.12.2015)
Produse asociate