Manșon compresiv umăr - cot - încheietura mâinii

Mai multe poze

Manșon compresiv umăr - cot - încheietura mâinii
Cod produs: 805

Disponibilitate:

Pentru a achiziţiona manşoanele compresive pentru umăr-cot-încheietura mîinii, dar şi pe parcursul utilizării lor este necesar să vă adresaţi periodic medicului dumneavoastră curant.


Aceste manșoane compresive sunt recomandate pentru: limfedeme uşoare, edeme post-mastectomii, edeme post-chirurgicale, poliartrite în anumite cazuri, în tratamentul prin compresie elastică pentru arsurile membrului superior şi cicatrici extinse sau post-traumatic.

Descriere

Prezentare Manșon compresiv umăr - cot - încheietura mâinii

Manșonul de membru superior Albert – André este un suport elastic cu un grad de compresie la nivelul articulației de încheietura mâinii de 25-40 mm Hg.

Firul elastic este Lycra®.

Este rezistent la uleiuri, unguente, creme și la transpirația pielii.

Compresie graduală: maximă la nivelul articulației mâinii, scade progresiv spre antebraț și braț, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui în venele membrului superior.

Produsele sunt disponibile într-o gamă variată de lățimi (small, medium, large) și lungimi (short, standard, long).

Ghid de masuratori:

Ghid masuratori mebru superior

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Este necesar să vă adresați periodic medicului dumneavoastră curant atunci când folosiți manșonul de membru superior Albert – André.

Pentru a îmbraca Manșonul de membru superior Albert – André, acesta trebuie strâns până la baza încheieturii mîinii, se ridică treptat pentru a nu se forma cute, până spre umăr. Dacă totusi s-au format cute sau pliuri, se va face masaj usor de la încheietura mîinii către umăr până se vor intinde.


Recenzii
Produse asociate