Manșon compresiv umăr- cot - încheietura mâinii - mână

Mai multe poze

Manșon compresiv umăr- cot - încheietura mâinii - mână
Cod produs: 806

Disponibilitate:

Pentru a achiziţiona manşoanele compresive pentru umăr-cot-încheietura mîinii - mână, dar şi pe parcursul utilizării lor este necesar să vă adresaţi periodic medicului dumneavoastră curant.


Aceste manșoane compresive sunt recomandate pentru: limfedeme uşoare, edeme post-mastectomii, edeme post-chirurgicale, poliartrite în anumite cazuri, în tratamentul prin compresie elastică pentru arsurile membrului superior şi cicatrici extinse sau post-traumatic.

Descriere

Prezentare Manșon compresiv umăr- cot - încheietura mâinii - mână

Manșonul de membru superior Albert – André este un suport elastic cu un grad de compresie la nivelul articulației de încheietura mâinii de 25-40 mm Hg.

Firul elastic este Lycra®.

Este rezistent la uleiuri, unguente, creme și la transpirația pielii.

Compresie graduală: maximă la nivelul articulației mâinii, scade progresiv spre antebraț și braț, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui în venele membrului superior.

Produsele sunt disponibile într-o gamă variată de lățimi (small, medium, large) și lungimi (short, standard, long).

Ghid de masuratori:

ghid de masuratori mebru superior

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Este necesar să vă adresați periodic medicului dumneavoastră curant atunci când folosiți manșonul de membru superior Albert – André.

Pentru a îmbraca Manșonul de membru superior Albert – André, acesta trebuie strâns până la baza încheieturii mîinii, se ridică treptat pentru a nu se forma cute, până spre umăr. Dacă totusi s-au format cute sau pliuri, se va face masaj usor de la încheietura mîinii către umăr până se vor intinde.


Recenzii
Produse asociate