Orteză toracică - Ham de memorie Picault

Mai multe poze

Orteză toracică - Ham de memorie Picault
Cod produs: IC 30

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Hamul de memorie Picault cu un design inovator are rolul de îmbunătăți postura și de a reduce stresul asupra coloanei vertebrale și prin urmare agravarea durerii sau a leziunii.


Acesta se adaptează mai bine pe corp și vă asigură un confort sporit.


Folosirea lui poate fi extrem de benefică dacă sunteți in faza acută de durere de spate sau gât sau dacă suferiți de durere cronică produsă de postura deficitară cum ar fi: dureri de cap, dureri de gât, spate sau umeri.


Această orteză-suport poate ajuta la accelerarea vindecării și face recuperarea mai ușoară datorită menținerii unei posturi corecte.


Indicat in fracturile de clavicula.

Descriere

Prezentare Orteză toracică - Ham de memorie Picault

Noul ham de memorie prezintă îmbunătățiri semnificative de design, pentru o mai bună adaptare și confort sporit.

Sistemul de ajustare este independent, permițând pelotei insterscapulare să fie poziționată la înălțimea dorită, oferind tracțiunea optimă.

Realizează retropulsia umerilor, realizând o postură corectă fiind indicat și în fracturile de claviculă.

Culoare:Bej

Mărimi:

  • 0 (pentru copii)
  • 1, 2 (pentru adulti)
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Scopul acestei orteze este oferirea retropulsiunii maxime posibile, pentru care există 4 barete de reglare. Amplasată pe piesa dorsală, între D2 şi D5, reglaţi imediat bareta de tracţiune în mod echilibrat şi exercitaţi forţa necesară pentru a obţine susţinerea dorită. În cazurile în care este necesară adaptarea anatomică, creşteţi treptat tensiunea baretelor până la limita de toleranţă a pacientului, până obţineţi postura corectă. Pentru aplicarea tratamentului de reducere a fracturilor şi alinierea claviculei, tensionaţi baretele până când clavicula este aliniată corect.

Când utilizaţi orteza la pacienţi hemiplegici cu subluxaţie scapulohumerală, piesa dorsală (interscapulară) trebuie poziţionată la nivelul C7 - D1. Aceasta se face prin tensionarea cât mai mult cu putinţă, apoi eliberarea uşoară a baretelor inferioare. După ce placa se află în poziţie, strângeţi la maximum toate baretele. În acest fel se obţine forţa necesară pentru ridicarea claviculei dislocate şi pentru reducerea subluxaţiei.


Recenzii
Produse asociate