Scaun cu rotile/fotoliu rulant electric STORM

Mai multe poze

Scaun cu rotile/fotoliu rulant electric STORM
Cod produs: STORM

Disponibilitate:

Scaunul cu rotile electric STORM a fost creat pentru a satisface și cele mai mici nevoi ale utlizatorului, prin multiplele posibilităţi de configurare, de la viteza de rulare adaptată pentru interior sau exterior, la ușurința în manevrare, la ajustarea imediată a șezutului și spătarului sau a suportului pentru brațe.


Scaunul cu rotile electric Storm este revoluționar pentru că se poate transforma în cele mai mici detalii pentru a vă asigura un maxim de confort și șiguranță în deplasare.

Descriere

Prezentare Scaun cu rotile/fotoliu rulant electric STORM

Pur şi simplu, cel mai potrivit! Noul şi revolutionarul fotoliu electric Invacare Storm4 a fost creat pentru a satisface şi pe cei mai pretenţiosi clienţi, în ceea ce priveşte posibilitatea personalizării, adaptabilitatea şi funcţionalitatea. Este o plăcere să conduci Storm4, denotă stil, este uşor de întreţinut, contrucţia unică şi flexibilitatea şezutului, permit efectuarea rapidă şi uşoară a tuturor reglajelor. Modul în care este fabricată unitatea de control face utilizarea uşoară şi rapidă. Stă în puterea ta să fii în centrul atenţiei! Multiple posibilităţi de configurare. Mulţumită conceptului modular, Invacare Storm4 se adaptează cu uşurinţă unei game largi de solicitări ale utilizatorului.

Tipul motorului şi viteza de rulare pot fi selectate în funcţie de necesitatea iniţială a utilizatorului de a folosi fotoliul în interior sau în exterior. Se poate configura cu o gamă largă de modele de şezut (inclusiv noul tip de şezut Invacare Easy-Adapt™) care permite reglaje la diverse unghiuri.

Dimensiunile şezutului şi ale suportului pentru spate sunt disponibile într-o gamă variată.

Sistemul telescopic de ridicare permite o înalţare a şezutului cu 400 mm pentru acces facil la nivelul mesei.

Uşor de manevrat - Storm4 a fost realizat cu motto-ul “uşor de manevrat”.

Şezutul şi suportul pentru spate au ramă cu dimensiuni variabile între 380 şi 530 mm şi pot fi ajustate facil cu o singură unealtă.

O scală de marcaje integrată ajută la efectuarea selecţiei.

Acumulatorii sunt uşor de înlocuit şi de accesat, pentru efectuarea rapidă a operaţiunilor de service.

Design estetic - Storm4 are un design contemporan ale cărui trăsături accentuează construcţia robustă şi usurinţa utilizării.

Luminile de tip LED îi adaugă eleganţă. Suporţii pentru braţe pot fi coloraţi, prin aplicarea de huse în culori atractive.

Husele au nuanţe diferite, iar materialul colorat poate fi schimbat cu uşurinţă. Există şi huse pentru scaun, asortate.

Storm4 îndeplineşte cu siguranţă motto-ul “ Pur şi simplu cel mai potrivit ! “.

Performanțe dinamice în utilizare:

 • Viteză maximă de deplasare: 10 km/h.
 • Autonomie la deplasare: 36 km.
 • Noul sistem de luminare cu LED - Design atractiv, lumină puternică şi strălucitoare pentru deplasări în siguranţă.
 • Module de control diferite, cu reglaj gradual pe verticală, pentru a satisface necesităţile diferiţilor utilizatori.
 • Cutia acumulatorilor alunecă uşor pentru a facilita accesul la acumulatori.
 • Acces facil la părţile electronice, cabluri şi echipamente, pentru efectuarea rapidă a operaţiunilor de service şi întreţinere.
 • Suport de spate glisant ce creşte confortul dat de dispersia presiunii pe suprafaţa de sprijin. Suportul pentru cap şi controlul poziţiei bărbiei, urmăreşte cu uşurinţă fiecare poziţie de mişcare a capului utilizatorului.
 • Dimensiunea plăcii pentru şezut Invacare Easy-Adapt™ poate fi ajustată între 380 mm şi 530 mm, fără a fi necesare alte piese de schimb. Întreaga gamă se adaptează cu ajutorul unui set de trei plăci. Pentru a efectua reglajele este necesară o singură unealtă. 
 • Dimensiunea suportului pentru spate Invacare Easy-Adapt™ poate fi ajustată între 380 mm şi 530 mm, fără a fi necesare alte piese de schimb. Suportul pentru spate şi placa pentru şezut pot fi ajustate independent una de cealaltă.
 • Sunt disponibile 12 dimensiuni diferite de perne.
 • Patru tipuri de huse care oferă confort maxim şi aspect foarte plăcut (inclusiv Invacare Easy-Adapt, Matrx si Onyx).
 • Înălţimi diferite ale şezutului - pentru modelele care nu sunt dotate cu sistem de ridicare a şezutului, sunt disponibile două poziţii de reglare a înălţimii şezutului (450 mm şi 480 mm).
 • Suporţii pentru braţe Easy-Adapt au huse de protecţie colorate, care pot fi asortate cu husa suportului pentru spate. Suporţii pentru braţe asigură confort la accesarea Joystick-ului şi menţin un unghi ergonomic, confortabil.
 • Spătarul - ataşare uşoară prin alunecare - noua construcţie a spătarului permite ataşarea uşoara prin alunecare, a altor opţiuni.
 • Şezutul standard conţine o pernă confortabilă din spumă, opţiunea de reglaj a tensiunii şi sistemul de reglaj al suportului pentru spate. Toate aceste opţiuni oferă posibilitatea de personalizare a poziţiei pentru a crea un confort sporit utilizatorului. Design-ul materialului din care este făcută husa este foarte atractiv.
 • Dispozitiv de fixare - patru cârlige permit fixarea în siguranţă în cazul transportării fotoliului în interiorul unui mijloc de transport.
 • Înclinarea se face manual sau electric cu maxim 25 de grade pentru a obţine o poziţie confortabilă.
 • Reglarea poziţiei spatelui contribuie la susţinerea corectă a trunchiului.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate