Scaun cu rotile manual Spin X

Mai multe poze

Scaun cu rotile manual Spin X
Cod produs: Spin X

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Scaunul cu rotile Spin este destinat să ofere utilizatorului o viață socială activă, asigurând o bună susținere a corpului și mobilitate în deplasare.


Având un cadru cu o formă specială care permite o postură corespunzatoare și un șezut complet reglabil, acest scaun se adaptează perfect fiecărui utilizator.

Descriere

Prezentare Scaun cu rotile manual Spin X

Fotoliul rulant Spin X este destinat să ofere utilizatorului o viață socială activă, asigurând o buna susținere a corpului și mobilitate în deplasare.

Având un cadru cu o formă specială care permite o postură corespunzătoare și un șezut complet reglabil, fotoliul rulant Spin X se adaptează perfect fiecărui utilizator.

Este realizat din materiale ușoare și este prevăzut cu un mecanism de pliere dual, putând fi depozitat și transportat cu ușurință.

Fotoliul rulant Spin X permite o postură dreaptă, corectă a utilizatorului iar suporții pentru picioare pot fi în mai multe variante:

  1. Înclinați la 80°, reglabili unghiular.
  2. Înclinați la 90°, ultima variantă asigurând confort optim în timpul utilizării și reducând lungimea fotoliului.

Partea din spate a șezutului este astfel profilată pentru a asigura spațiul suplimentar necesar pelvisului, având ca rezultat obținerea unei baze ideale pentru o poziție de ședere stabilă și relaxată.

GREUTATE OPTIMĂ ȘI TRANSPORT UȘOR DE REALIZAT.

Datorită cadrului realizat din materiale ușoare, fotoliul Spin X poate fi manipulat și ridicat cu ușurință.

Greutatea fotoliului = 13 kg (în configurația minimă) și 7,5 kg când sunt îndepărtate părțile sale detașabile.

Sistemul de pliere dual, care presupune în prima fază plierea celor 2 bare în mod tradițional și apoi plierea spătarului peste șezut, asigură o formă compactă și protejată, ideală pentru manipulare și depozitare.

Multe din componentele utilizate la construcția Spin X, cum ar fi suporții pentru membrul superior, suporții pentru membrul inferior, mânere pentru însoțitor sunt utilizate în prezent pentru alte modele de fotolii din gama Invacare.

Aceste componențe sunt înregistrate ca având o calitate și durabilitate demonstrată și sunt disponibile imediat, costurile pentru îmbunătățirea lor fiind rentabile.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate