Fotoliu rulant manual Kuschall K4

Mai multe poze

Fotoliu rulant manual Kuschall K4
Cod produs: Kuschall K4

Disponibilitate:

Scaunul cu roțile Kuschall are calități remarcabile de conducere și circulație, fiind destinat tuturor persoanelor active care doresc independență și confort la deplasare.


Acest fotoliu rulant este antrenat direct de utilizator prin intermediul cercurilor de antrenare, dar poate fi adaptat și în varianta asistată.

Descriere

Prezentare Fotoliu rulant manual Kuschall K4

Calitatea execuției situează acest fotoliu rulant la nivelul cerințelor Comunității Europene. Spătarul este capitonat și poate fi înclinat în mai multe poziții, iar prin ajustarea benzilor Velcro se obține reglarea rigidității acestuia, asigurând o ședere cât mai comodă. Sunt prevăzute diferite poziții unghiulare pentru ansamblul șezut - spătar (distanța maximă față de orizontală fiind 10 cm).

Opțional: șezutul este prevăzut cu o pernă detașabilă din burete, pentru a oferi utilizatorului un confort sporit - șasiul , suportul pentru picioare și cadrul pentru șezut și spătarul se pot executa opțional din aluminiu sau titan (în vederea reducerii greutății proprii). Acest fotoliu rulant este disponibil în două variante: fotoliu rulant cu o axă (tip standard sau opțional cu sistem Vario - Ax sau cu axă din carbon), respectiv cu două axe (cea de-a doua axă fiind tip standard sau opțional cu sistem Vario -Ax) care permite înclinații roților din spate la diferite unghiuri. Sistemul opțional Vario - Ax face posibilă reglarea individuală a înclinației roților, ceea ce duce la îmbunătățirea manevrabilității fotoliului, iar noua variantă din aluminiu contribuie la scăderea greutății cu 36%.

Suportul pentru picioare este monobloc, în mai multe variante. Atat roțile din față cât și cele din spate sunt executate din cauciuc și au diferite diametre și grosimi: cele din spate pot fi solide sau cu cameră de aer.

Este dotat cu următoarele elemente componente:

  • Apărători pentru roți de diferite forme și dimensiuni, ochi de pisică.
  • Trusă de scule.
  • Pompă manuală (standard) sau electrică (opțional) pentru umflarea roților. Pentru cresterea sigurantei utilizatorului, roțile din spate ale acestui fotoliu rulant sunt echipate cu frane de stationare cu actionare manuala (standard) sau tip foarfece (optional). Prin înlocuirea roților prevăzute cu cercuri de antrenare și dotarea cu mânere pentru insotitor. Fotoliu rulant poate fi adaptat cu usurinta la varianta asistată în funcție de opțiunea utilizatorului. 

Fotoliul rulant Kuschall k4 poate fi însoțit de următoarele accesorii:

  • Roți anti-răsturnare reglabile (pentru cresterea sigurantei la depasirea obstacolelor) și suspensii pe roțile din spate pentru amortizarea șocurilor și vibrațiilor din timpul deplasarii.
  • Cronometru.
  • Apărători pentru spițe.

CULORI DISPONIBILE: Vopsit într-o gamă variată de culori: roșu, albastru, verde, galben, argintiu, negru etc.

Prețul afișat este pentru varianta standard.

Pentru a comanda un fotoliu rulant de acest tip contactați unul dintre specialiștii noștri.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate