Scaun cu rotile Kuschall Champion

Mai multe poze

Scaun cu rotile Kuschall Champion
Cod produs: Kuschall Champion

Disponibilitate:

Scaunul cu rotile Kuschall Champion este destinat să ofere utilizatorului o viață socială activă, asigurând o bună susținere a corpului și mobilitate în deplasare.


Având un cadru cu o formă specială care permite o postură corespunzatoare și un șezut complet reglabil, acest scaun se adaptează perfect fiecărui utilizator.

Descriere

Prezentare Scaun cu rotile Kuschall Champion

Fotoliul rulant cu antrenare manuală Kuschall Champion combină excelent confortul în timpul deplasării cu estetică și ușurință în manevrare, pentru a crea un model unic.

Este destinat tuturor persoanelor active care doresc independență la deplasare.

Poate fi antrenat direct de utilizator prin intermediul cercurilor de antrenare, dar poate fi adaptat și în varianta asistată.

Este unul din cele mai ușoare fotolii rulante din gama celor pliante. Execuția lui se situează la nivelul cerințelor Comunității Europene.

Spătarul capitonat se execută în două variante și poate fi înclinat în mai multe poziții, iar în varianta cu benzi Velcro, prin ajustarea acestora se obține reglarea rigidității, asigurând o ședere cât mai comodă.

Sunt prevăzute diferite poziții unghiulare pentru ansamblul șezut - spătar (distanța maximă față de orizontală fiind 7 cm).

Suportul pentru picioare este înclinat la 75 (standard), respectiv 85 si 90 - optional. Ultima variantă asigură confort optim în timpul utilizării și reduce lungimea fotoliului opțional, șezutul este prevăzut cu o pernă detașabilă din burete, pentru a oferi utilizatorului un confort sporit.

Suportul pentru picioare și cadrul pentru șezut și spătar se pot executa opțional din carbon (în vederea reducerii greutății proprii la aprox. 10,7 kg - cu 600 g mai usor).

Atât roțile din față cât și cele din spate sunt executate din cauciuc și au diferite diametre și grosimi - cele din spate pot fi solide sau cu camera de aer.

Acest tip de fotoliu rulant este dotat cu următoarele elemente componente:

  • Apăratori pentru roți de diferite forme și dimensiuni.
  • Ochi de pisică.
  • Pompă manuală (standard) sau electrică (opțional)
  • Pentru umflarea roților, trusă de scule, suport pentru picioare monobloc, suport pentru susținerea gambelor.

Pentru creșterea siguranței utilizatorului, roțile din spate sunt echipate cu frâne de staționare cu acționare manuală prevăzute lateral (standard) sau poziționate sub șezut (opțional). Prin înlocuirea roților prevăzute cu cercuri de antrenare și dotarea cu mânere pentru însoțitor, poate fi adaptat cu ușurință la varianta asistată în funcție de opțiunea utilizatorului, poate fi însoțit de următoarele accesorii:

  • Roți anti-răsturnare reglabile (pentru creșterea siguranței la depășirea obstacolelor).
  • Suporți pentru brațe.
  • Cronometru.
  • Apărători pentru spițe.
  • Pârghie pentru depășirea obstacolelor (pentru însoțitor).
  • Suport pentru fixarea diferitelor obiecte (cârjă, baston, umbrelă etc.).

CULORI DISPONIBILE: roșu, albastru, verde, galben, argintiu, negru etc.

Prețul afișat este pentru varianta standard. Pentru a comanda un fotoliu de acest tip contactați unul dintre specialiștii noștri.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate