Scaun cu rotile manual Action 2 NG

Mai multe poze

Scaun cu rotile manual Action 2 NG
Cod produs: Action 2 NG

Disponibilitate:

Produs compensat prin CAS

Fotoliul Action 2 NG este un scaun cu rotile  ce indeplinește cerințele de bază ale utilizatorului, dar in același timp asigură siguranța si confort. Are o greutate redusă. se poate plia și manevra cu ușurință. 


La elaborarea scaunului cu rotile Action 2 NG s-a pastrat platforma de bază de la modelul Action 3, asigurând o greutate proprie redusă precum și o bună manevrabilitate.

Descriere

Prezentare Scaun cu rotile manual Action 2 NG

Fotoliul (scaunul cu rotile)  Action 2 NG indeplinește cerințele de bază ale utilizatorului, dar in același timp asigură siguranța si confort. La elaborarea modelului Action 2 NG s-a pastrat platforma de bază de la modelul Action 3, asigurând o greutate proprie redusă precum și o bună manevrabilitate

Ușor și confortabil

Având o greutate proprie de aproximativ 15.2 kg, scaunul cu rotile Action 2 NG indeplinește toate cerințele funcționale esentiale. Cadrul pliabil este stabil, oferind utilizatorului posibilitatea să-l manevreze cu usurință, iar datorită greutații proprii reduse, poate fi transportat ușor.

Calitate bună a vietii

Tehnologia testată a familiei de fotolii rulante Action permite utilizatorului să se deplaseze oriunde dorește. Compatibilitatea cu Action 3 NG si Action 4 NG face din modelul Action 2 NG un produs ideal, de bază.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

fiabil
un model fiabil de scaun cu rotile Recenzia lui Robert Cristian / (Postat la data 03.12.2015)
Produse asociate