Scaun cu rotile/Fotoliu rulant electric KITE

Mai multe poze

Scaun cu rotile/Fotoliu rulant electric KITE
Cod produs: KITE

Disponibilitate:

Invacare Kite este un scaun cu rotile electric pentru utilizare atât în interior cât şi in exterior, construit conform tehnologiei “wheelbase”- patent Invacare-.


Acest fotoliu electric poate fi personalizat cu diverse opţiuni si este echipat cu sistemul D.S.T.® - sistem performant de suspensie care garantează confort superior pentru deplasare şi control.


Kite este special creat pentru persoanele active care preferă deplasările în exterior şi işi doresc un fotoliu compact în viaţa de zi cu zi.

Descriere

Prezentare Scaun cu rotile/Fotoliu rulant electric KITE

Înaltă performanţă, Design compact Invacare Kite este un fotoliu rulant pentru utilizare atât în interior cât şi in exterior, construit conform tehnologiei “wheelbase” patent Invacare. Acest fotoliu electric poate fi personalizat cu diverse opţiuni si este echipat cu sistemul D.S.T.® - sistem performant de suspensie care garantează confort superior pentru deplasare şi control. Kite este special creat pentru persoanele active care preferă deplasările în exterior şi îşi doresc un fotoliu compact în viaţa de zi cu zi. Încercaţi performanţa Kite Kite este un amestec performant între confortul condusului şi designul compact. D.S.T.®.

Roţile mari şi baza extrem de compacta conferă fotoliului o înaltă performanţă în participarea pacientului la activităţile de zi cu zi desfăşurate în aer liber. Alegeţi opţiunea G-Trac® pentru a beneficia de îmbunătăţirea majoră a controlului şi siguranţei. Personalizarea configuraţiei Kite este dotat cu o tehnologie avansată care vă permite să alegeţi diverse opţiuni.

Acest fotoliu electric este intr-adevăr modular şi poate fi configurat în perfectă concordanţă cu nevoile pacientului.

De exemplu: alegeţi baterii mai mari pentru a spori autonomia sau motoare de tip 4-pole: 90A pentru persoanele cu greutatea corporală mai mare.

Puterea de a face Kite se mândreşte cu cele mai noi tehnologii Invacare, incluzând motoare tip SSD, G-Trac şi (D.S.T.®), care permit o utilizare uşoară şi confortabilă.

Sistemul DST are amortizoare incorporate, care, spre deosebire de amortizoarele suspendate, absorb mult mai bine şocurile şi vibraţiile resimţite de utilizator.

Performanțe dinamice în utilizare:

 • Viteză maximă de deplasare: 10 km/h.
 • Autonomie la deplasare: 39 km.
 • Înclinaţia standard a şezutului. Unghiul de înclinaţie a şezutului poate fi reglat manual sau electronic pentru a mări stabilitatea şi a îmbunătăţi confortul deplasării în pantă.
 • Șezutul şi sistemul de ridicar de 300 mm, combinat cu unghiul de reglaj al şezutului de 28°, vine în ajutorul celor care necesită o susţinere sporită.
 • Dimensiunea maximă a şezutului. Pentru utilizatorii masivi, este disponibil şezutul cu lăţimea cadrului de 550 mm.
 • Suportul de membru superior Flip-up Şezutul Flex2 poate fi combinat cu suportul de membru superior tip flip-up, pentru a obţine un confort sporit şi usurinţă în transferul utilizatorului. Disponibil cu sau fără protecţie pentru haine.
 • Tehnologia (D.S.T.®) Elementul central al DST este axul pendular, care funcţionează în tandem cu amortizoarele de şoc, centrale, avand drept rezultat creşterea echilibrului şi încrederii. Tehnologia DST este funcţională atât pe plan vertical cât şi pe plan orizontal şi permite mişcări independente sau combinate. Tehnologia DST sporeşte puterea de tracţiune a fotoliului pentru a asigura o deplasare confortabilă.
 • Roţi de 10” (largi şi robuste) permit depăşirea uşoară a obstacolelor.
 • Furca de faţă suspendată - Furcile de față suspendate fac condusul o experienţă mult mai placută.
 • Service: Service-ul se face uşor, fără a avea nevoie de unelte pentru a accesa părţile electronice sau acumulatorii.
 • Aripi pentru roţi anterioare şi posterioare Această opţiune pentru exterior îi conferă fotoliului Kite un aspect stilat şi atractiv. 
 • Sistemul de iluminare LED  este bine încorporat in husa anterioară de protecţie a fotoliului.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate