Fotoliu rulant cu antrenare manuală categoria "Confort" REA 706 CLEMATIS

Mai multe poze

Fotoliu rulant cu antrenare manuală categoria "Confort" REA 706 CLEMATIS
Cod produs: REA 706 CLEMATIS

Disponibilitate:

Prevazut cu o multitudine de posibilitati de reglare si avand o gama variata de accesorii, Rea 706 Clematis este fotoliul rulant multifunctional, ideal pentru utilizatorii cu activitate moderata, dar si pentru cei imobilizati total.


Confortul si stabilitatea in timpul sederii chiar si pentru perioade indelungate, usurinta in manevrare precum si diversitatea accesoriilor reprezinta succesul modelului Rea 706 Clematis.

Descriere

Prezentare Fotoliu rulant cu antrenare manuală categoria "Confort" REA 706 CLEMATIS

Scaun rulant multifuncţional şi durabil
Rea® Clematis oferă suport remarcabil şi poziţionare atât pentru utilizatori cu activitate moderată cât şi pentru utilizatori pasivi. Datorită posibilităţii de reglare de către utilizator a poziţiei de şedere şi bunelor caracteristici de rulare Clematis este scaunul multifuncţional şi pentru repaus ideal. Sistemul de scaun Flex2 îmbunătăţit permite o varietate de adaptări pentru asigurarea unei poziţii optime şi stabile a utilizatorului scaunului rulant.
Pozitie de şedere sănătoasă
Confortul şederii este întotdeauna criteriul de bază al oricaruiRea®.
Combinaţia unui scaun ergonomic şi a propulsiei manuale pentru perioade lungi de utilizare reprezintă succesul modelului Rea® Clematis.
Poziţia centruluii de greutate
Când scaunul este înclinat înapoi, întregul ansamblu de aşezare glisează înainte
astfel încăt centrul de greutate să se poziţioneze corespunzător. Centrul de greutate „alunecător” conferă scaunului rulant stabilitate şi siguranţă chiar şi când scaunul este înclinat cu 20º înapoi şi spătarul este adus la limita sa de 30º.
Adaptare individuală
Utilizatorii scaunelor rulante multifuncţionale şi de repaus petrec adesea foarte mult timp în ele. Clematis este echipat în serie cu perne de calitate care asigură o bună repartizare a presiunii şi suportul corpului. Tăblia scaunului este reglabilă în adâncime iar spătarul este reglabil în înalţime şi este articulat într-un punct înalt, la nivelul şoldului. Astfel se reproduce mişcarea naturală a spatelui înclinat înapoi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate