Scaun cu rotile/Fotoliu rulant electric DRAGON VERTIC

Mai multe poze

Scaun cu rotile/Fotoliu rulant electric DRAGON VERTIC
Cod produs: Dragon Vertic

Disponibilitate:

Scaunul cu rotile electric DRAGON VERTIC vă oferă o îmbunătăţire substanţială a activităţii de zi cu zi în poziţie verticală. Dotarea frontală cu roţi mici oferă un plus de stabilitate în deplasare chiar şi atunci când pacientul este in poziţie verticală. Procesul de poziţionare verticală debutează din poziţia de stând în şezut, viteza de mișcare putand fi controlată în permanență, de sus în jos, cu ajutorul unui joystick.

Descriere

Prezentare Scaun cu rotile/Fotoliu rulant electric DRAGON VERTIC

Mobilitate în poziția verticală

Invacare Dragon Vertic vă oferă o îmbunătăţire substanţială a activităţii de zi cu zi în poziţie verticală. Dotarea frontală cu roţi mici oferă un plus de stabilitate în deplasare chiar şi atunci când pacientul este in poziţie verticală. Procesul de poziţionare verticală debutează din poziţia de stând în şezut. Viteza de mişcare de sus în jos este controlată cu joystick-ul.

Transfer uşor

Sistemul de fixare a genunchilor poate fi rotit către stânga sau dreapta, sau poate fi complet indepărtat pentru a uşura transferul. Transferul este uşurat şi de posibilitatea rotirii suporţilor pentru mâini şi picioare.

Poziţie confortabilă

Adâncimea şezutului, lungimea suporţilor pentru picioare, înălţimea şi poziţia spătarului pot fi reglate în vederea obţinerii maximului de confort pentru utilizator. Poziţia spătarului poate fi reglată electric pentru a asigura o poziţie confortabilă în timpul condusului sau a poziţionării verticale.

  • Suportul pentru şold are înălţimea reglabilă şi este demontabil pentru transfer.
  • Suporţii pentru picioare pot fi rotiţi pentru a uşura transferul.
  • Roţile mici oferă posibilitatea deplasării în poziţia verticală.
  • Spătarul reglabil optimizează confortul atât în poziția șezând cât şi în poziţie verticală.
  • Sunt disponibile pneuri pentru roţile anterioare, rezistente la înţepare.
  • O tavă poziţionată frontal poate fi folosită ca suprafaţă de lucru sau suprafaţă de sprijin pentru trunchi, poate fi pliată în jos.
  • Sistemul de fixare a genunchilor este ajustabil pe lungime, lăţime, înălţime, poate fi rotit către stânga sau dreapta, sau poate fi complet îndepărtat.
  • Coordonarea este mult mai uşoară cu telecomanda de tip Shark II. Puteţi regla cu uşurinţă viteza de funcţionare pe verticală şi unghiul de ajustare a spătarului.
  • Versiunea pentru utilizare pe drum public. Luminile poziţionate în faţă şi în spate conferă siguranţă atunci când se circulă pe drumurile publice. Sistemul de iluminare este activat cu telecomanda Shark.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate