ORTOPEDICA - SPECIALIȘTI ÎN SOLUȚII DE MERS ȘI SPATE

ORTOPEDICA este una dintre cele mai importante firme de dispozitive medicale din România, este un nume de referință, respectat pe piața dispozitivelor medicale ce deservește pacienții cu produse de calitate personalizate pentru adulți si copiii deopotrivă.

Cheia succesului nostru constă în calitate, personal calificat și servicii la cel mai înalt nivel. Avem un singur scop – acela de a fi alături de dvs în menținerea stilului de viață dorit, în sprijinirea dvs pentru a vă redobândi independența indiferent de provocările de mobilitate și de autonomie cu care vă confruntați.

De 18 ani inovăm și ajutăm pacienții să-și îmbunătățească mobilitatea, motiv pentru care am dezvoltat parteneriate exclusiviste pe plan international, devenind astfel unic distribuitor în România al unor branduri de prestigiu, dar și un producător puternic în domeniul dispozitivelor medicale.

CONSULTANŢĂ DE SPECIALITATE ŞI SERVICII DE CALITATE

Avem dispozitivele medicale, cunoștințele necesare, expertiza pe care vi le punem la dispoziție prin cei peste 50 de reprezentanți medicali în cele 25 magazine specializate ORTOPEDICA dedicate prevenirii, tratamentului și reabilitării dvs. 

Indiferent de județul în care vă aflaţi, sperăm ca atunci când pășiți pragul oricărui magazin ORTOPEDICA, să vă oferim mai mult decât “un produs”, mai mult decât promisiunea firească a unui magazin de dispozitive medicale, dorim să vă asigurăm o experienţă plăcută, şi nu în ultimul rând, dispozitivele medicale optime necesităților și particularităților dvs. anatomice.

Reprezentanții noștri medicali sunt bine pregătiți, mereu dispuși să vă ajute, să vă ofere consiliere profesionistă ca dumneavoastră să vă simţiţi cât confortabil și să reveniți mereu cu încredere. Sunteti mai mult decât un pacient pentru noi!

SPECIALIȘTI ÎN SOLUȚII DE MERS ȘI SPATE

Acordăm atenție sporită fiecărei etape a activităț­ii noastre, astfel încât fiecare detaliu să aducă un plus de valoare colaborării noastre. Mulțumirea pacienților are o pondere deosebit de importantă pentru noi și ne determină să performăm continuu.

Echipa ORTOPEDICA este alcătuită din reprezentanți medicali și din tehnicieni orteziști proteziști acreditați de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației, specializați în confecționarea de încălțăminte, proteze, orteze și talonete termoformabile. 

ORTOPEDICA este o companie formată din oameni dedicați și atenți la nevoile dvs care au un interes real în a vă face viața mai bună.

Implicarea și devotamentul a dus la creșterea considerabilă a nivelului de servicii oferite, determinând reprezentanții de vânzări să se asigure că înțeleg în totalitate nevoile dvs înainte de a vă propune soluția adecvată în materie de dispozitive medicale.

GAMĂ LARGĂ ŞI DIVERSIFICATĂ DE DISPOZITIVE

Alături de noi tineţi pasul cu tendinţele şi inovaţiile din domeniu, portofoliul nostru este în permanenţă îmbogăţit și actualizat cu cele mai performante dispozitive medicale de la cele mai importante branduri internaţionale.

Mai mult decât atât, în atelierele proprii se realizează manual încălțămintea și talonetele ortopedice, protezele și corsetele personalizate care sunt disponibile exclusiv în centrele ORTOPEDICA.

Întrucât calitatea este o condiție obligatorie în restaurarea sănătății pacienților noștri, am decis să folosim cele mai noi tehnologii, pentru care suntem certificați ISO. 

Indiferent de natura dispozitivului medical dorit la ORTOPEDICA orice necesitate poate deveni realitate. La noi găsiți cu siguranță un produs care vi se potrivește, unul care vă poate îmbunătăți considerabil mobilitatea și autonomia.

Avem experți care vă pot oferi cel mai bun sfat în alegerea dispozitivelor  de care aveți nevoie:

  • - proteze - membrul superior, cât şi inferior
  • - orteze termoformabile (membru superior, membru inferior, coloană vertebrală) și de serie
  • - încălţăminte și talonete ortopedice
  • - dispozitive de mers (scaun cu rotile, baston, cadru de mers, cârje, etc.);
  • - dispozitive pentru protezare stomii;
  • - proteze mamare externe;
  • - dispozitive pentru îngrijire la domiciliu (saltea antiescare, pat medical, concentrator de oxigen, etc)
  • - articole compresive: ciorapi compresivi, diferite tipuri de fașă elastică.
  • - soluții vâscoelastice

Colaborăm cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, iar pacienții noștri pot beneficia de compensare pentru dispozitivele de care au nevoie.

Vă invităm să vă bucurați de o experienţă unică, de servicii de excepţie, de o paletă largă de dispozitive medicale de cea mai înaltă calitate, de ambient plăcut şi de personal empatic și bine pregătit.

ORTOPEDICA – MEREU ALĂTURI DE TINE!