ORTOPEDICA
SPECIALIȘTI IN SOLUȚII DE MERS!

COMPENSARE CAS

Despre noi

În cadrul companiei Ortopedica avem un singur scop - să vă sprijinim să vă mențineți stilul de viață pe care vi-l doriți și independența, indiferent de provocările de mobilitate cu care vă confruntați. Cu siguranță avem un produs care vi se potrivește, unul care vă poate îmbunătăți considerabil mobilitatea și autonomia.

În anul 2001 a luat naștere compania Ortopedica, producător si furnizor de dispozitive medicale ortopedice, dedicate tratamentului, reabilitării și prevenirii leziunilor și afecțiunilor care afectează mușchii, articulațiile și oasele.

Avem cunoștințele necesare, expertiza și produsele pe care vi le punem la dispoziție, prin cei 150 de specialiști în cele 29 de centre specializate Ortopedica din toată țara. Furnizăm dispozitive medicale prin Sistemul Național de Asigurări de Sănătate, pacienții noștri pot beneficia de compensare sau gratuitate pentru produsele de care au nevoie.

Sunteți mai mult decât un client pentru noi. Ortopedica este o companie formată din oameni - profesioniști grijulii, care au un interes real în a vă face viața mai bună. Dorim să vă oferim ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră. De aceea, personalul nostru se asigură că vă înțelege nevoile complet, înainte de a vă propune soluția adecvată. Avem experți care vă pot da cel mai bun sfat in alegerea produselor de care aveți nevoie:

  • *orice fel de proteză - atât pentru membrul superior, cât şi inferior,

  • *orteze pentru coloana vertebrală, membrul superior şi inferior (guler cervical, lombostat, burtiera, brau, talonete)

  • *încălţăminte ortopedică:  pantofi ortopedici, sandale ortopedice, ghete ortopedice;

  • *dispozitive de mers (scaun cu rotile, baston, cadru de mers, cârje, etc.);

  • *dispozitive pentru protezare stomii;

  • *proteze mamare;

  • *dispozitive pentru îngrijire la domiciliu (saltea antiescare, pat medical, concentrator de oxigen, etc)

  • *articole compresive: ciorapi medicinali, diferite tipuri de fașă elastică.

  • *inflitrații genunchi- soluție vâscoelastică artroză.

Așadar vizitați-ne în cel mai apropiat centru specializat Ortopedica sau sunați-ne la 031 9799; 021/252 05 40/42/46/48 , pentru a vă sprijini să alegeți produsul perfect pentru nevoia dumneavoastră sau a unei persoane dragi. 

Istoria noastră 

Ortopedica reprezintă un nume de referință, respectat pe piața dispozitivelor medicale ortopedice din România, ce deservește pacienții cu produse de calitate, personalizate, pentru adulți si copiii deopotrivă. Întrucât calitatea este o condiție obligatorie în restaurarea sănătății pacienților noștri, în atelierele noastre folosim cele mai noi tehnologii, pentru care suntem certificați ISO.