Concentrator de oxigen - oxigenator Perfect O2

Mai multe poze

Concentrator de oxigen - oxigenator Perfect O2
Cod produs: 1559717

Disponibilitate:

Concentratorul de oxigen Invacare PerfectO2 este conceput astfel încât să aibă un consum mic de energie, să producă puțin zgomot și să crească gradul de confort al utilizatorului.


Deoarece nu necesită operații de întreținere pe o perioadă de 3 ani, PerfectO2 utilizat împreună cu dispozitivul Home Fill reprezintă cea mai avantajoasă soluție pe termen lung pentru terapia cu oxigen la domiciliu.


SE POATE ÎNCHIRIA COMPENSAT PRIN CAS.


Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Concentrator de oxigen - oxigenator Perfect O2

Terapia cu oxigen la domiciliu pacientului fără compromisuri.

Elegantul concentrator de oxigen Invacare PerfectO2 este conceput pentru a depăși cerințele utilizatorilor și ale furnizorilor de pe o piață a cărei cerere oxigenatoare la domiciliu este în continuă creștere.

Cele mai recente inovații în ceea ce privește consumul de energie și gestionarea zgomotului, au ca rezultat o reducere a costurilor de funcționare și creșterea gradului de confort al utilizatorului.

Designul discret se integrează perfect în locuința utilizatorului, în timp ce asigură un debit de oxigen de până la 5 l/min. Deoarece nu necesită operații de întreținere pe o perioadă de 3 ani, PerfectO2 utilizat împreună cu dispozitivul Home Fill reprezintă cea mai avantajoasă soluție pe termen lung pentru terapia cu oxigen la domiciliu.

Performanța realizată în șoaptă.

Compact și silențios, elegantul Invacare PerfectO2 se integrează cu ușurință în ambientul locuinței dvs.

Incorporează tehnologie de ultima generație, reducând astfel volumul compresorul și nivelul de zgomot până la un nivel aproape nedetectabil.

Vă veți bucura de un ambient liniștit și, în același timp, veți primi concentrația de oxigen necesară la domiciliu.

Consum redus de energie.

Soft-ul inteligent de gestionare a consumului de energie ajustează presiunile sistemului intern în conformitate cu cerințele de ieșire.

Pentru utilizatorul obișnuit acest lucru echivalează cu o economie suplimentară de 20 de wați/oră, sub consumul mediu deja scăzut de 300 Watt.

Cu un consum redus de energie al oxigenatorului PerfectO2, Invacare a făcut pionierat prin performanțe ridicate si un consum redus de energie.

Fiabilitate fără compromisuri.

Ținând cont de faptul că niciunul din compresoarele noastre nu a cedat pe o perioadă de cel puțin 5 ani, puteți avea siguranța că veți primi oxigenul necesar atunci când aveți nevoie.

Mulțumită celor mai recente progrese în domeniul tehnologiei compresoarelor și a sitelor moleculare, PerfectO2 vă oferă cel mai avantajos cost total al unui concentrator de oxigen la domiciliu.

Caracteristici și opțiuni:

  • Consum redus de energie.
  • Se adaptează în funcție de condițiile mediului înconjurător cu ajutorul soft-ului inteligent de gestionare a consumului de energie.
  • Fiabilitate în furnizarea de oxigen.
  • Niciun compromis: întregul compresor nu necesită întreținere timp de 3 ani.
  • Ușor de întreținut.
  • Întreținerea filtrului se realizează prin clapa de acces aflată în partea din spate a aparatului.
  • Indicatorul SensO2 oferă pacienților siguranța că primesc oxigen de înaltă puritate.
  • Design prietenos.
  • Ușor de utilizat, suportul pentru sticlă al umidificatorului este situat la îndemână, intuitiv.

Panoul de control si afișaj este usor de accesat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Nu

Recenzii
Produse asociate