Ciorapi compresivi până la genunchi

Mai multe poze

Ciorapi compresivi până la genunchi
Cod produs: 211

Disponibilitate:

Acești ciorapi medicinali sunt recomandaţi pentru tratamentul trombozelor, varicelor şi insuficienţelor venoase şi de asemenea pentru stabilizare în hipostaze, staze şi limfoedeme de grad scăzut în post-fracturamembrului inferior, dar şi în alte patologii care necesită compresie.


Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Ciorapi compresivi până la genunchi

Ciorapii compresivi terapeutici clasa 1 exercită o compresie de 20 până la 30 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambă şi coapsă.

Firul elastic este Lycra® combinat cu microfibre.

Sunt prevăzuți cu vârf decupat pentru respirația pielii si libertatea de mișcare, aceasta permițând doctorului să examineze piciorul cu ușurință.

Compresie graduală: maximă la nivelul gleznei, scade progresiv spre gambă și coapsă, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui.

NU CONȚINE LATEX

Ghid de masuratori:

Ghid masuratori

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbraca ciorapii Albert – André procedați ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

Mai întâi întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționați călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către gleznă, gambă și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal.

Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.

Pentru a vă ajuta să apucați mai ușor ciorapii cu mâna în timpul îmbrăcării (pentru ciorapii de compresie clasele 2 și 3), vă recomandăm să purtați mănușile din latex pe care le veți găsi în ambalaj.

În cazul ciorapilor cu vârf decupat, aplicați mai întai pe picior manșonul de mătase livrat împreună cu produsul, care facilitează alunecarea ciorapului compresiv.

După ce ați îmbrăcat ciorapul, îndepărtați de pe picior manșonul de mătase.

Este recomandabil să îmbrăcați ciorapii compresivi dimineața la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate.

Aplicați pe piele loțiune de silicon sau pudră de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.

Luați legătura cu medicul dvs. specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi.


Recenzii
Produse asociate