Ciorapi compresivi până la genunchi

Mai multe poze

Ciorapi compresivi până la genunchi
Cod produs: 800

Disponibilitate:

Acești ciorapi medicinali sunt recomandaţi pentru insuficienţă venoasă cronică şi insuficienţă datorată varicelor precum şi post-operator, post-fracturi, limfoedeme reversibile şi alte patologii care necesită compresie.


Întrucât nu pot fi achizitionați fără recomandare medicală, nu se pot comanda online.


Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi!

Descriere

Prezentare Ciorapi compresivi până la genunchi

Ciorapii terapeutici Albert André Clasa 2 exercită o compresie de 30 până la 40 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambã si coapsă.

Toate articolele sunt de culoare bej (culoarea pielii).

Produsele Clasa 2 sunt cu vârful decupat (astfel încât degetele să se poată mișca liber).

Ambalajul include un manșon de mătase și o pereche de mănuși din latex pentru a facilita îmbrăcarea.

Prevăzute fie cu vârf decupat pentru respirația pielii și libertatea de mișcare, fie cu orificiu pentru inspecție, aceasta permițând doctorului să examineze piciorul cu ușurință.

Produsele sunt disponibile într-o gamă variată de lățimi (small, medium, large, extralarge) și lungimi (short, standard, long).

NU CONȚINE LATEX

Ghid de masuratori:

ghid masuratori

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbraca ciorapii Albert – André procedați ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

Mai întâi întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționați călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către gleznă, gambă și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal.

Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.

Pentru a vă ajuta să apucați mai ușor ciorapii cu mâna în timpul îmbrăcării (pentru ciorapii de compresie clasele 2 și 3), vă recomandăm să purtați mănușile din latex pe care le veți găsi în ambalaj.

În cazul ciorapilor cu vârf decupat, aplicați mai întai pe picior manșonul de mătase livrat împreună cu produsul, care facilitează alunecarea ciorapului compresiv.

După ce ați îmbrăcat ciorapul, îndepărtați de pe picior manșonul de mătase.

Este recomandabil să îmbrăcați ciorapii compresivi dimineața la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate.

Aplicați pe piele loțiune de silicon sau pudră de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.

Luați legătura cu medicul dvs. specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi.


Recenzii
Produse asociate