Ciorapi compresivi medicinali pana la genunchi

Mai multe poze

Ciorapi compresivi medicinali pana la genunchi
Cod produs: 432

Disponibilitate:

Aceşti ciorapi medicinali realizează un masaj uşor, plăcut şi odihnitor al picioarelor şi prin utilizarea zilnică reduc senzaţia de picioare obosite şi simptomele timpurii de insuficiență venoasă.


Sunt de asemenea recomandaţi în cazul picioarelor umflate şi a senzaţiilor de furnicaturi la nivelul acestora, dar şi pentru cei care işi desfăşoară activitatea sau petrec mult timp în picioare sau pentru relaxare în timpul si după activitățile sportive.

Descriere

Prezentare Ciorapi compresivi medicinali pana la genunchi

Ciorapii preventivi exercită o presiune uşoară de 8 pana la 20 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambă şi coapsă.

Aceşti ciorapi realizează un masaj uşor, plăcut şi odihnitor al membrului inferior şi prin utilizarea zilnică reduc senzaţia de picioare obosite şi simptomele timpurii de insuficientă venoasă.

Sunt de asemenea recomandaţi în cazul membrelor inferioare umflate şi a senzaţiilor de furnicaturi la nivelul acestora, dar şi pentru cei care işi desfăşoară activitatea în picioare (poziţie ortostatică).

Compresia graduală exercitată de ciorapii medicali Albert – André asigură o presiune optimă pentru favorizarea fluxului sanguin în sistemul venos și este recomandată în special pentru stimularea circulației, evitând dilatarea venoasă, oboseala, umflarea și senzația de furnicături în picioare.

Compresie graduală: maximă la nivelul gleznei, scade progresiv spre gambă și coapsă, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui în venele membrului inferior.

Caracteristici:

Compresie 14-18 mm Hg.

Grosime ciorap 140 mm

Mărimi I – V pentru ciorapii mărimea potrivită se stabilește in funcție de raportul între înălțime și greutate.

Ghid masuratori ciorapi preventivi si clasa I

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbraca ciorapii Albert – André procedați ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

Mai întâi întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționați călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către gleznă, gambă și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal.

Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.

Pentru a vă ajuta să apucați mai ușor ciorapii cu mâna în timpul îmbrăcării (pentru ciorapii de compresie clasele 2 și 3), vă recomandăm să purtați mănușile din latex pe care le veți găsi în ambalaj.

În cazul ciorapilor cu vârf decupat, aplicați mai întai pe picior manșonul de mătase livrat împreună cu produsul, care facilitează alunecarea ciorapului compresiv.

După ce ați îmbrăcat ciorapul, îndepărtați de pe picior manșonul de mătase.

Este recomandabil să îmbrăcați ciorapii compresivi dimineața la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate.

Aplicați pe piele loțiune de silicon sau pudră de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.

Luați legătura cu medicul dvs. specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi.


Recenzii
Produse asociate