Ciorapi compresivi medicinali de coapsă cu bandă de silicon

Mai multe poze

Ciorapi compresivi medicinali de coapsă cu bandă de silicon
Cod produs: 700

Disponibilitate:

Acești ciorapi medicinali contribuie la refacerea presiunii şi vitezei de circulaţie a sângelui din sistemul venos, restabilind valorile normale, eliminând staze şi cheaguri care pot determina formarea de embolii sau tromboze.

Descriere

Prezentare Ciorapi compresivi medicinali de coapsă cu bandă de silicon

Ciorapii antitromboză exercită o compresie graduală asupra membrului inferior: 20 - 24 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambă şi coapsă.

Aceşti ciorapi contribuie la refacerea presiunii şi vitezei de circulaţie a sângelui din sistemul venos, restabilind valorile normale.

Funcţia acestui suport compresiv este mai degrabă una de susţinere decât de elasticitate şi este indispensabilă pentru a elimina staze şi cheaguri care pot determina formarea de embolii sau tromboze.

Vârful decupat permite medicului o examinare mai uşoară a piciorului.

Materialul special ajută ca ciorapii să îşi menţină calităţile chiar şi după multiple spălări şi este de asemenea rezistent la creme de corp, uleiuri, transpiraţie şi sterilizare.

Produsele sunt disponibile într-o gamă variată de lățimi (small, medium, large, extralarge) și lungimi (short, standard, long).

Culoare: alb

Ghid de masuratori:

Ghid masuratori

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbraca ciorapii Albert – André procedați ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

Mai întâi întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționați călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către gleznă, gambă și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal.

Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.

Pentru a vă ajuta să apucați mai ușor ciorapii cu mâna în timpul îmbrăcării (pentru ciorapii de compresie clasele 2 și 3), vă recomandăm să purtați mănușile din latex pe care le veți găsi în ambalaj.

În cazul ciorapilor cu vârf decupat, aplicați mai întai pe picior manșonul de mătase livrat împreună cu produsul, care facilitează alunecarea ciorapului compresiv.

După ce ați îmbrăcat ciorapul, îndepărtați de pe picior manșonul de mătase.

Este recomandabil să îmbrăcați ciorapii compresivi dimineața la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate.

Aplicați pe piele loțiune de silicon sau pudră de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.

Luați legătura cu medicul dvs. specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi.


Recenzii
Produse asociate