Ciorap compresiv medicinal tip pantalon

Mai multe poze

Ciorap compresiv medicinal tip pantalon
Cod produs: 433

Disponibilitate:

Aceşti ciorapi medicinali realizează un masaj uşor, plăcut şi odihnitor al picioarelor şi prin utilizarea zilnică reduc senzaţia de picioare obosite şi simptomele timpurii de insuficiență venoasă.


Sunt de asemenea recomandaţi în cazul picioarelor umflate şi a senzaţiilor de furnicaturi la nivelul acestora, dar şi pentru cei care işi desfăşoară activitatea sau petrec mult timp în picioare.

Descriere

Prezentare Ciorap compresiv medicinal tip pantalon

Ciorapii preventivi exercită o presiune uşoară de 8 pana la 20 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambă şi coapsă.

Aceşti ciorapi realizează un masaj uşor, plăcut şi odihnitor al membrului inferior şi prin utilizarea zilnică reduc senzaţia de picioare obosite şi simptomele timpurii de insuficientă venoasă.

Sunt de asemenea recomandaţi în cazul membrelor inferioare umflate şi a senzaţiilor de furnicaturi la nivelul acestora, dar şi pentru cei care işi desfăşoară activitatea în picioare (poziţie ortostatică).

Compresia graduală exercitată de ciorapii medicali Albert – André asigură o presiune optimă pentru favorizarea fluxului sanguin în sistemul venos și este recomandată în special pentru stimularea circulației, evitând dilatarea venoasă, oboseala, umflarea și senzația de furnicături în picioare.

Compresie graduală: maximă la nivelul gleznei, scade progresiv spre gambă și coapsă, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui în venele membrului inferior.

Caracteristici:

Compresie 14-18 mm Hg.

Grosime ciorap 140 mm.

Mărimi I – V pentru ciorapii mărimea potrivită se stabilește in funcție de raportul între înălțime și greutate.

Ghid masuratori preventivi

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbrăca ciorapii Albert – André procedași ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

  1. Întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționati călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către glezna, gamba și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal. Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.
  2. Îndepărtați de pe picior manșonul de mătase. Este recomandabil să îmbracați ciorapii dimineață la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate. Aplicaț pe piele loțiune de silicon si pudra de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.Tineti legătura cu medicul dvs specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi, dimineață la prima oră când sunt mai puțin umflate.
  3. Aplicați pe piele loțiune de silicon sau pudră de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.

Recenzii

Recenzii client 1 item(s)

Calitate superioara, ft rezistenti la purtare si spalari repetate
Ciorapii sunt foarte rezistenti si de folos. Imi place ca ii port aproape zilnic si ii spal pe masura si sunt inca intacti de 2 luni! Felicitari pentru calitate Recenzia lui Andra / (Postat la data 12.02.2016)
Produse asociate