Ciorap compresiv medicinal tip pantalon pentru gravide

Mai multe poze

Ciorap compresiv medicinal tip pantalon pentru gravide
Cod produs: 429

Disponibilitate:

Aceşti ciorapi medicinali special concepuți pentru femeile însărcinate realizează un masaj uşor, plăcut şi odihnitor al picioarelor şi prin utilizarea zilnică reduc senzaţia de picioare obosite şi simptomele timpurii de insuficiență venoasă, des întâlnit în cazul femeilor gravide. Sunt de asemenea recomandaţi în cazul picioarelor umflate şi a senzaţiilor de furnicaturi la nivelul acestora, dar şi în cazul în care vă petreceți mult timp în picioare.

Descriere

Prezentare Ciorap compresiv medicinal tip pantalon pentru gravide

Ciorapii preventivi exercită o presiune uşoară de 8 pana la 20 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambă şi coapsă.

Aceşti ciorapi realizează un masaj uşor, plăcut şi odihnitor al membrului inferior şi prin utilizarea zilnică reduc senzaţia de picioare obosite şi simptomele timpurii de insuficientă venoasă.

Sunt de asemenea recomandaţi în cazul membrelor inferioare umflate şi a senzaţiilor de furnicaturi la nivelul acestora, dar şi pentru cei care işi desfăşoară activitatea în picioare (poziţie ortostatică).

Compresia graduală exercitată de ciorapii medicali Albert – André asigură o presiune optimă pentru favorizarea fluxului sanguin în sistemul venos și este recomandată în special pentru stimularea circulției, evitând dilatarea venoasă, oboseala, umflarea și senzația de furnicături în picioare.

Compresie graduală: maximă la nivelul gleznei, scade progresiv spre gambă și coapsă, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui în venele membrului inferior.

Caracateristici:

  • Compresie 14-18 mm Hg.
  • Grosime ciorap 140 den.

Mărimi I – V pentru ciorapii mărimea potrivită se stabilește în funcție de raportul dintre înalțime și greutate.

Ghid Masuratori

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbraca ciorapii Albert – André procedați ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

Mai întâi întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționați călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către gleznă, gambă și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal.

Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.

Pentru a vă ajuta să apucați mai ușor ciorapii cu mâna în timpul îmbrăcării (pentru ciorapii de compresie clasele 2 și 3), vă recomandăm să purtați mănușile din latex pe care le veți găsi în ambalaj.

În cazul ciorapilor cu vârf decupat, aplicați mai întai pe picior manșonul de mătase livrat împreună cu produsul, care facilitează alunecarea ciorapului compresiv.

După ce ați îmbrăcat ciorapul, îndepărtați de pe picior manșonul de mătase.

Este recomandabil să îmbrăcați ciorapii compresivi dimineața la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate.

Aplicați pe piele loțiune de silicon sau pudră de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.

Luați legătura cu medicul dvs. specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi.


Recenzii
Produse asociate