Ciorap compresiv medicinal tip pantalon cu vârf decupat

Mai multe poze

Ciorap compresiv medicinal tip pantalon cu vârf decupat
Cod produs: 221

Disponibilitate:

Acești ciorapi medicinali sunt recomandaţi pentru tratamentul trombozelor, varicelor şi insuficienţelor venoase şi de asemenea pentru stabilizare în hipostaze, staze şi limfoedeme de grad scăzut în post-fracturamembrului inferior, dar şi în alte patologii care necesită compresie.


Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi.

Descriere

Prezentare Ciorap compresiv medicinal tip pantalon cu vârf decupat

Ciorapii compresivi terapeutici clasa 1 exercită o compresie de 20 până la 30 mm Hg la nivelul gleznei, scăzând progresiv spre gambă şi coapsă.

Firul elastic este Lycra® combinat cu microfibre. sunt prevăzuți fie cu vârf decupat pentru respirația pielii și libertate de mișcare, aceasta permițând doctorului să examineze piciorul cu ușurință.

Compresie graduală: maximă la nivelul gleznei, scade progresiv spre gamba și coapsă, reface lipsa de compresie în sistemul venos (pompa venoasă), restabilind valorile normale ale vitezei de circulație a sângelui în venele membrului inferior.

NU CONȚINE LATEX

Ghid masuratori:

ghid masuratori

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Ghid de utilizare

Pentru a îmbrăca ciorapii Albert – André procedați ca și cu ciorapii normali însă fără a-i rula.

  1. Întoarceți ciorapul pe dos, apoi poziționati călcâiul și trageți ciorapul cu mâinile, întinzându-l către glezna, gamba și, depinzând de lungime, spre coapsă și inghinal. Dacă ciorapul va fi distribuit corect fără a se forma pliuri și cute, compresia va fi optimă.
  2. Îndepărtați de pe picior manșonul de mătase. Este recomandabil să îmbracați ciorapii dimineață la prima oră când picioarele sunt mai puțin umflate. Aplicaț pe piele loțiune de silicon si pudra de talc pentru a facilita alunecarea ciorapilor de-a lungul membrului inferior.Tineti legătura cu medicul dvs specialist dacă vă simțiți degetele de la picioare amorțite sau dacă pielea începe să-și schimbe culoarea în timpul purtării ciorapilor compresivi, dimineață la prima oră puțin umflate

Recenzii
Produse asociate