ORTOPEDICA – un pas decisiv spre cariera visurilor tale 

Daca ești o persoană energică, implicată în tot ceea ce faci și interacționezi cu ușurință cu ceilalți atunci locul tău este în ORTOPEDICA.

Misiunea noastra este să schimbăm viața oamenilor, să-i ajutam să se miște, să se bucure de viața, iar acest lucru se poate realiza doar împreună, prin implicarea asiduă a angajatilor, dar și a ta.

Premisa după care ne ghidăm în activitatea noastră se desfăşoară sub semnul profesionalismului, precum și al respectului față de pacienți, colegi și parteneri.

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ IEI ATITUDINE ȘI SĂ TE ÎNDREPȚI SPRE O CARIERĂ DE SUCCES!

Indiferent dacă ești la început de drum și vrei să îți construiești o carieră puternică sau dacă ai deja experiență în domeniu, dar îți cauți un loc de muncă stabil în care să poți să îți valorifici potențialul, centrele ORTOPEDICA reprezintă cea mai bună alegere.

Aici performanța și evoluția sunt încurajate și răsplătite corespunzător. Oamenii reprezintă cheia succesului, motiv pentru care se fac permanent investiții în pregătirea și dezvoltarea profesională a fiecărui angajat. Efortul de dezvoltare este corelat cu oportunitățile reale de avansare. Firma noastră este recunoscută drept etalon în ceea ce privesc eforturile de profesionalizare continuă a angajaților care la rândul lor reprezintă un real sprijin pacienţilor cu recomandări avizate. Nu în ultimul rând, ORTOPEDICA îți oferă un loc de muncă sigur, într-o cultură organizațională sănătoasă.

PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL

  • abilități operare pachet Microsoft Office
  • orientare spre rezultate
  • atitudine și profesionalism conferite de ambiție, dedicare, seriozitate, abilități de relaționare
  • capacitatea de a munci în echipă
  • respectarea deadeline-urilor

CE OFERIM?

  • pachet salarial competitiv
  • bonusuri în funcție de perfomanță
  • cursuri de specializare

Suntem în permanență căutare de oameni cu potențial, care vor avea la dispoziție toate condițiile pentru a performa. Dacă te potrivești descrierii, te aşteptăm în echipa noastră! Ne poti trimite CV-ul la adresa de e-mail contact@ortopedica.ro.

Suntem nerabdatori sa va intalnim!

* Campuri obligatorii