În centrele specializate Ortopedica performăm zilnic prin tehnologie de ultimă generație, calitate superioară a materialelor și execuție minuțioasă chiar în atelierele noastre. Fiecare persoană are un mod aparte de a păși. Suntem unici, avem amprente particulare și de aceea vă oferim susținători plantari personalizați pentru tine și necesitățile tale!

Ce sunt susținătorii plantari?

Susținătorii plantari reprezintă termenul medical cel mai adesea folosit pentru talonete sau așa cum mai sunt ei denumiți în popor – tălpici.

Ce sunt aceștia? O bucată din piele alcătuită din mai multe straturi care este inserată în interiorul încălțămintei peste talpa propriu-zisă pentru a crește confortul picioarelor tale.

Calitate ridicata a materialelor

Materialele se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, sunt prelucrate cu atenție pentru tine!

Oamenii sunt diferiți iar din acest motiv în selecționarea materialelor pentru crearea susținătorilor plantari se va ține cont de necesități, vârstă, înălțime, stil de viață, tip de încălțăminte etc.

Materialele noastre prezintă proprietăți deosebite mecanice care permit menținerea piciorului în poziție corectă fără a-l imobiliza, corectează poziția acestuia, ameliorează impactul și se adaptează diferitelor mișcări ale piciorului.

Durabilitate extinsă

Datorită materialelor susținătorii plantari Ortopedica nu se deformează și au o viabilitate  mai mare decât a talonetelor convenționale.

Fabricare manuală

Susținătorii plantari sunt personalizați în centrele specializate Ortopedica la recomandarea specialistului ortoped.

Obiectivele susținătorilor plantari

  1. Reduc durerea de la nivelul picioarelor, genunchilor, șoldurilor și a spatelui
  2. Asigură confort și stabilitate în timpul mersului
  3. Îmbunătățesc postura corpului
  4. Aliniază și echilibrează centrul de greutate
  5. Distribuie în mod echilibrat greutatea corpului

Cui sunt recomandate?

Se recomandă atât adulților, cât și copiilor în patologiile piciorului (picior plat, picior complex static, picior plat secundar după fracturi sau secundar unor boli degenerative, pinteni calcaneeni, etc.) susținând bolta plantară prevenind formarea bășicilor și a oboselii picioarelor.